|
|
|
Ingenua
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 10
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 5:20 pm Titlul subiectului: |
|
ce e bine e ca nici melodia nu e una de compozitie, care sa solicite cine stie cat vocea. asa ca (desi ai dreptate in privinta unora dintre membrii trupei, care nu se pot lauda cu cine stie ce talente vocale), se scot cu asta. eu cred ca ar avea sanse, mai ales daca se ocupa cineva de ei - sa-i imbrace pe fiecare dupa tipicul tarii pe care o reprezinta in piesa, sa le pune oares'ce accesorii etc. si probabil asta se va intampla daca e sa se califice ei... se pare ca sunt chiar niste tipi profi pe acolo - n-au scos om si din traistariu?  |
|
| Sus |
|
 |
Christian
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 72 Locație: Constanta
|
|
| corb a scris: |
| le lipseste ceva, ceva ce nu tine de muzica... |
Le lipseste carisma si la 3 dintre ei vocea. |
|
| Sus |
|
 |
corb
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 239 Locație: covasna
|
|
care e faina? |
|
| Sus |
|
 |
Laly
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 531
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 5:17 pm Titlul subiectului: |
|
SUPER FAINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
|
| Sus |
|
 |
corb
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 5:15 pm Titlul subiectului: |
|
le lipseste ceva, ceva ce nu tine de muzica, ci de prezentarea ei. piesa incinta pe moment, dar in noianul de piese ce se asculta intr-o seara nu se retine prea usor. fiecare tara va fi atenta la concurentul ei si la cel al vecinului, daca intelegi ce vreau sa spun, asa ca trebuie ceva ce e cu specific romanesc |
|
| Sus |
|
 |
raul_flyguy
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 5:10 pm Titlul subiectului: locomondo |
|
cred ca celor de la Locomondo ii apreciaza atat de tare pe baietii de la Zdop si Zdup incat au decis sa cante "exact in genul lor". Lasand asta la o parte ,dar si faptul ca numai de voce nu se poate pune problema in interpretarea unor membrii locomondo, melodia lor se apropie mai mult decat majoritatea de ceea ce se cere la Eurovision |
|
| Sus |
|
 |
corb
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 5:09 pm Titlul subiectului: |
|
buna piesa, insa din punctul meu de vedere nu e pentru eurovision. pe scena se accepta 6 persoane, iar ei atitia sunt. trebuie si ceva show, asta pentru "ochii lumii" care se va uita la tv si nu va asculta la radio. si hai sa fim serioasi, inttre trei piese clasice si una populara, care credeti ca va retine mai mult atentia? eu zic ca trebuie sa plece melodia care se poate retine cel mai usor, asa cum au fost cele ale luminitei anghel, mihai traistariu. daca trimitem piese cum au fost cele ale trupei taxi, holograf avem toate sansele sa ne aprecieze criticii, pentru ca desi au fost piese foarte bune, nu prind gustului european pentru o noapte. de aia s-a votat ruslana, elena paparizou, turcoaica aia al carei nume nu mi-l amintesc acum si chiar lordi. pentru spectacol. |
|
| Sus |
|
 |
m_adelinna
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 26 Locație: tg jiu
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 5:08 pm Titlul subiectului: |
|
e dragutica melodia... dar ma plictiseste repede... nu am rabdare sa o ascult.  si nu ma face curioasa chiar deloc |
|
| Sus |
|
 |
theo
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 319
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 5:08 pm Titlul subiectului: Votati!Votati!Votati! |
|
atunci trebuie votata!  |
|
| Sus |
|
 |
Ingenua
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
si eu zic la fel. ca sa nu mai spun ca se pupa la fix cu integrarea...  |
|
| Sus |
|
 |
seether
Veteran
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 1015 Locație: http://www.monden.info
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 4:51 pm Titlul subiectului: |
|
E tare rau melodia.... Ciudatica ce-i drept, dar ft antrenanta, versurile sunt tari, iar felul in care da Kamara pe ea e genial. Melodie catchy, si cred ca ar avea sanse reale la Eurovision. BAFTA!!!! |
|
| Sus |
|
 |
theo
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 319
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 4:51 pm Titlul subiectului: Locomondo trebuie sa mearga la Helsinki! |
|
Dragi romani!
Va rog nu fiti manelisti, macar acum!
Locomondo are cea mai buna melodie din concurs! Fiti destepti!!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
an26
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 4:50 pm Titlul subiectului: |
|
Si mie mi se pare faina melodia. Este intr-adevar ceva deosbit faptul ca o canta in atatea limbi si este si un ritm foarte fain care te tine in priza.
Imi place!  |
|
| Sus |
|
 |
Ingenua
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 4:50 pm Titlul subiectului: |
|
mie mi se pare una dintre candidatele la helsinki. sincer, nu ma asteptam sa-l mai pocneasca talentul pe dl problema (pardon, Mister M!) la varsta asta!...  |
|
| Sus |
|
 |
Lenore
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 127
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 4:47 pm Titlul subiectului: |
|
pe mine m-a plictisit. si nu numai pe mine. pur si simplu nu e legata. |
|
| Sus |