|
|
|
Christian
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 72 Locație: Constanta
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 6:43 pm Titlul subiectului: |
|
| LoveMe a scris: |
Poti sa te legi de orice la trupa aia (respectiv Alb Negru) dar nu de cantatul live. Eu zic intai sa te documentezi daca n-ai ascultat niciodata si poate o sa aflii ca nu exista concert Alb Negru playback EVER
|
Tu care dintre ei 2 esti. Sau esti Domnul Problema? |
|
| Sus |
|
 |
Johnny
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 920
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 6:43 pm Titlul subiectului: |
|
| Johnny a scris: |
| loco mondo va suna groaznic live...l-ati auzit pe chelul ala din alb negru cum canta? dar pe kamara? |
Mai bine taceai |
de ce? |
]
Poti sa te legi de orice la trupa aia (respectiv Alb Negru) dar nu de cantatul live.Eu zic intai sa te documentezi daca n-ai ascultat niciodata si poate o sa aflii ca nu exista concert Alb Negru playback EVER asta 1 si apoi daca nu ai timp uitate mcar la Callatis,Mamaia 2006 etc |
daca citeai cu atentie ai fi obs ca am spus de callatis unde au fost "fantastici" la partea live...daca nu ii prostea maruta in ultima secunda la duopo ei fugeau si nu mai cantau.. |
|
| Sus |
|
 |
LoveMe
Data înscrierii: 03/Dec/2006 Mesaje: 696 Locație: Q level
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 6:40 pm Titlul subiectului: |
|
| loco mondo va suna groaznic live...l-ati auzit pe chelul ala din alb negru cum canta? dar pe kamara? |
Mai bine taceai |
de ce? |
]
Poti sa te legi de orice la trupa aia (respectiv Alb Negru) dar nu de cantatul live.Eu zic intai sa te documentezi daca n-ai ascultat niciodata si poate o sa aflii ca nu exista concert Alb Negru playback EVER asta 1 si apoi daca nu ai timp uitate mcar la Callatis,Mamaia 2006 etc |
|
| Sus |
|
 |
Johnny
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 6:38 pm Titlul subiectului: |
|
| seether a scris: |
Mai bine taceai |
de ce? |
Fiindca n-ai habar Kamara da super bine, iar Andrei are un timbru super jmecher. Amandoi canta perfect live. Vrei sa-ti trimit niste inregistrari facute cu ei de mine ca sa nu o mai arzi atata aiurea ? |
nu tin funny things in calc...oricum ii vedem noi ce tari sunt la partea live in curand...si accentul jmecher si cat de bine da kamara pe sticla...la eurovision se cere mai mult: o voce f buna ca a luminitei de ex care sa impresioneze nu una comuna cum gasesti mai peste tot |
|
| Sus |
|
 |
seether
Veteran
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 1015 Locație: http://www.monden.info
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 6:35 pm Titlul subiectului: |
|
Mai bine taceai |
de ce? |
Fiindca n-ai habar Kamara da super bine, iar Andrei are un timbru super jmecher. Amandoi canta perfect live. Vrei sa-ti trimit niste inregistrari facute de mine de la niste repetitii pt un festival ca sa-i vezi cantand live si sa nu o mai arzi atata aiurea ?
Ultima modificare efectuată de către seether la Vineri, 26 Ianuarie 2007, 6:39 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
Johnny
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 6:34 pm Titlul subiectului: |
|
Mai bine taceai |
de ce? |
|
| Sus |
|
 |
LoveMe
Data înscrierii: 03/Dec/2006 Mesaje: 696 Locație: Q level
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 6:32 pm Titlul subiectului: |
|
Mai bine taceai |
|
| Sus |
|
 |
corb
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 239 Locație: covasna
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 6:30 pm Titlul subiectului: |
|
da, e buna, dar nu pentru eurovision, ca multe alte pise din concurs |
|
| Sus |
|
 |
spiridush
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 18
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 6:28 pm Titlul subiectului: |
|
piesa e buna...ei sunt cam praf.... |
|
| Sus |
|
 |
Johnny
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 6:26 pm Titlul subiectului: |
|
| seether a scris: |
Lol. Da, i-am auzit. Chiar eram langa ei de cateva ori. Si sincer, canta impecabil. Da tu i-ai auzit vreodata live? Ca nu prea cred, avand in vedere comentariul tau paralel cu realitatea... |
i-am auzit la callatis la duoppo si m-am lamurit de ce sunt capabili |
|
| Sus |
|
 |
seether
Veteran
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 1015 Locație: http://www.monden.info
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 6:22 pm Titlul subiectului: |
|
Lol. Da, i-am auzit. Chiar eram langa ei de cateva ori. Si sincer, canta impecabil. Da tu i-ai auzit vreodata live? Ca nu prea cred, avand in vedere comentariul tau paralel cu realitatea... |
|
| Sus |
|
 |
Johnny
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
loco mondo va suna groaznic live...l-ati auzit pe chelul ala din alb negru cum canta? dar pe kamara? |
|
| Sus |
|
 |
Lenore
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 127
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
cred ca o melodie 'care se pupa bine cu integrarea' ar suna cu 'vrem sa ne pupam bine cu partile dumneavoastra dorsale si europene'.... |
|
| Sus |
|
 |
alexa
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 10
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 5:54 pm Titlul subiectului: |
|
Si mai cred ca si textul trebuie sa spuna ceva, mai ales daca e in engleza si-l intelege toata lumea. Nu cred ca ne putem prezenta cu niste texte pt. copii cretini, texte care n-au nici un mesaj. Macar aici e despre iubire, are un sens. |
|
| Sus |
|
 |
alexa
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 10
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
Imi place faptul ca ei canta in mai multe limbi, INCLUSIV in romana. M-am saturat de piese anoste, cantate intr-o engleza cu accent destul de jalnic. E totusi altceva. |
|
| Sus |
|
 |
ofuscata
Veteran
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 1401
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 5:38 pm Titlul subiectului: |
|
Am ascultat toate melodiile pentru Eurovision Romania 2007 si chiar m-am bucurat ca e topic special ptr Locomondo. Melodia este genialaaa! Mai ales ca am intrat si in UE, plus ca are si lipici pentru majoritatea europenilor, care cu siguranta vor intelege macar o strofa.Cantecul e ca o calatorie prin toata Europa. Le urez bafta baietilor, ii voi vota dar cu conditia sa o cante bine, sa nu se faca de cacao cum facura cei de anul trecut cu Jokero.
Dragutza mi s-a mai parut si Andra feat Simplu cu Dracula, melodia foarte antrenanta, plus ca sunt sigura ca cei de la Simplu vor face un supershow ca de obicei.
Oricum parerea mea este sa votati ce va place, nu ce vi se pare ca merita sau nu Eurovisionul, pentru ca Eurovisionul nu este o entitate sau un Dumnezeu, sunt tot oameni ca noi care vor vota ce au ei chef la ora aia. S-a vazut clar asta anul trecut, cand au castigat monstrisorii aia. Ca mai fac astia de la televiziuni manevre, asta e, unele lucruri nu se vor schimba niciodata. |
|
| Sus |
|
 |
m_adelinna
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 26 Locație: tg jiu
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 5:32 pm Titlul subiectului: |
|
locomondo... neahhh......... tye tye... nu se califica nici pt finala din romania |
|
| Sus |
|
 |
dorr
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 4 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 5:25 pm Titlul subiectului: locomondo |
|
este singura piesa care o ascult cu placere! superba!
eu as merge pe mana lor! dar........! |
|
| Sus |
|
 |
corb
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 239 Locație: covasna
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 5:24 pm Titlul subiectului: |
|
indeed |
|