FAQ
   Căutare
   Membri
   Grupuri
   Înregistrare
   Mesaje private
   Autentificare
   Cine este conectat
Autentificare

Autentifică-mă automat la fiecare vizită

Info - TVR

RSS
Comentarii    Forum
RO-Mania pentru Europa!
» FORUM TVR / EUROVISION 2007
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecteAcest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje
 Autor

Data înscrierii: 26/Ian/2007

Trimis: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2007, 2:42 am    Titlul subiectului:
Răspunde cu citat (quote)

Christian a scris:
darius_silvasan a scris:
piesa e ok... contacteaza un specialiat

Ok sau nu, dar regulamentul EBU al concursului nu permite participarea unor piese care au la baza (reiau integral sau partial alte teme, cantece, imnuri, etc) o compozitie publicata inainte de 1 octombrie.

plagiautl pe care tu-l sustii e rpea evident
nu crezi ca ar fi fost sactionat de catre TVR?
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Christian

Locație: Constanta
Trimis: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2007, 2:40 am    Titlul subiectului:

darius_silvasan a scris:

Ok sau nu, dar regulamentul EBU al concursului nu permite participarea unor piese care au la baza (reiau integral sau partial alte teme, cantece, imnuri, etc) o compozitie publicata inainte de 1 octombrie.
 Sus
darius_silvasan

Trimis: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2007, 2:30 am    Titlul subiectului:

Christian a scris:
Piesa asta nu avea ce cauta aici. Nu stiu cum a trecut. Bine ca nu au venit cu "Deşteaptă-te române!" pe ritmuri country. Mad

Sus
Christian

Locație: Constanta
Trimis: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2007, 2:27 am    Titlul subiectului:

Piesa asta nu avea ce cauta aici. Nu stiu cum a trecut. Bine ca nu au venit cu "Deşteaptă-te române!" pe ritmuri country. Mad
 Sus
darius_silvasan

Trimis: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2007, 2:12 am    Titlul subiectului:

cata_pub a scris:
Bun, hai s-o luam altfel. Vara asta la Roskilde Zdob si Zdub au cantat o piesa care se chema "Hora cosmica" . In preselectia nationala au prezentat "Space Cowboy" - o varianta modificata a Horei Cosmice. Piesa ar fi fost descalificata fara dubii - desi melodiile nu sunt identice. Ro-MANIA au folosit acompaniamentul de la Calusarii exact pe ritmul si gama din Well-O-Wee in piesa "Calusul" realizata in anul 2001. Acompaniamentul Calusul in Well-O-Wee ocupa 50% din piesa. Sunt indeplinite criteriile celor 8 note consecutive.

Eu nu spun sa n-o cante, Doamne-fereste. N-am nimic cu ei, sunt simpatici. Dar Eurovisionul e un concurs de originalitate - iar tu sa vii cu o tema pe care ai mai fumat-o o data, in 2001 ... stiu - e pur romaneasca - dar oare francezii de ce nu vin cu Edith Piaf remixata house, sau britanicii de ce nu-si permit sa insereze acorduri din "God Save The Queen". Atunci hai sa facem concursul "care e cea mai tare piesa a popoarelor" si nu concurs de creatie. Cine e compozitorul la Ro-Mania trecut ? Cumva poporul roman ? Ca el a compus Calusarii !

fa o "plangere" la TVR
te asigur ca nu ai avea castig de cauza
ptr ca muzical vorbind nu se poate vorbi de un interg plagiat
 Sus
cata_pub
Veteran

Locație: Iasi
Trimis: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2007, 2:02 am    Titlul subiectului:

Bun, hai s-o luam altfel. Vara asta la Roskilde Zdob si Zdub au cantat o piesa care se chema "Hora cosmica" . In preselectia nationala au prezentat "Space Cowboy" - o varianta modificata a Horei Cosmice. Piesa ar fi fost descalificata fara dubii - desi melodiile nu sunt identice. Ro-MANIA au folosit acompaniamentul de la Calusarii exact pe ritmul si gama din Well-O-Wee in piesa "Calusul" realizata in anul 2001. Acompaniamentul Calusul in Well-O-Wee ocupa 50% din piesa. Sunt indeplinite criteriile celor 8 note consecutive.

Eu nu spun sa n-o cante, Doamne-fereste. N-am nimic cu ei, sunt simpatici. Dar Eurovisionul e un concurs de originalitate - iar tu sa vii cu o tema pe care ai mai fumat-o o data, in 2001 ... stiu - e pur romaneasca - dar oare francezii de ce nu vin cu Edith Piaf remixata house, sau britanicii de ce nu-si permit sa insereze acorduri din "God Save The Queen". Atunci hai sa facem concursul "care e cea mai tare piesa a popoarelor" si nu concurs de creatie. Cine e compozitorul la Ro-Mania trecut ? Cumva poporul roman ? Ca el a compus Calusarii !
 Sus
darius_silvasan

Trimis: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2007, 1:52 am    Titlul subiectului:

cata_pub a scris:
dar nu vorbesc de strigaturi. Vorbesc de linia melodica insotitoare. E Calusarii, ce Dumnezeu ? Eurovision nu e concurs de coveruri.

pai ti-am zis mai sus...
nu se considera plagiat ca linia orchestrala e aceeasi... tre sa fie nu stiu cat la %
in nici nu caz nu va fi descalificata piesa
 Sus
cata_pub
Veteran

Trimis: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2007, 1:45 am    Titlul subiectului:

dar nu vorbesc de strigaturi. Vorbesc de linia melodica insotitoare. E Calusarii, ce Dumnezeu ? Eurovision nu e concurs de coveruri.
 Sus
darius_silvasan

Trimis: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2007, 1:41 am    Titlul subiectului:

cata_pub a scris:
Pai nu sunt acorduri identice - e linie melodica identica cca 1/2 din piesa (adica partea pe care guristii Ro-Mania vorbesc in ritm, ca nu pot sa zic rap) - eu stiu ca nu e permisa chestia asta. Ca daca-i asa, ma calific si eu la anul cu o piesa 1/2 Waterloo 1/2 Hard Rock Hallelujah peste care niste comentatori zic ceva, care nu e plagiat fiindca e numai 1/2 din fiecare si nu sunt si vocile din melodiile initiale.

hai sa nu fim paranoici
asa ceva gasim in fiecare piesa etno
stirgaturi de genu ala
 Sus
cata_pub
Veteran

Trimis: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2007, 1:36 am    Titlul subiectului:

Pai nu sunt acorduri identice - e linie melodica identica cca 1/2 din piesa (adica partea pe care guristii Ro-Mania vorbesc in ritm, ca nu pot sa zic rap) - eu stiu ca nu e permisa chestia asta. Ca daca-i asa, ma calific si eu la anul cu o piesa 1/2 Waterloo 1/2 Hard Rock Hallelujah peste care niste comentatori zic ceva, care nu e plagiat fiindca e numai 1/2 din fiecare si nu sunt si vocile din melodiile initiale.
 Sus
darius_silvasan

Trimis: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2007, 12:48 am    Titlul subiectului:

cata_pub a scris:
Problema e ca stilul country nu prea a prins la Eurovision. Eu vedeam Texas Lightning anul trecut in primele 3, au cantat exceptional si totusi ...
RedNex canta super live - au dat show la Maruta - dar sunt cumva expirati ... mai mult imi exprim temerea ca piesa nu va fi descalificata. Acompaniamentul "Calusarii" este de pe vremea "Mioritei" daca nu ma insel, oricum e compus "putin" inainte de oct 2006 Smile

nu va fi descalificata, te asigur
sunt doar niste acorduri identice.. piesa e de 3 minute...
si are si linie melodica...
multi compozitori folosesc parti de orchestratie identice cu alte piese...
iar cat despre texas lighting... femeia aia dadea doar din fustitza... deci showul era zero
 Sus
cata_pub
Veteran

Trimis: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2007, 12:45 am    Titlul subiectului:

Problema e ca stilul country nu prea a prins la Eurovision. Eu vedeam Texas Lightning anul trecut in primele 3, au cantat exceptional si totusi ...
RedNex canta super live - au dat show la Maruta - dar sunt cumva expirati ... mai mult imi exprim temerea ca piesa nu va fi descalificata. Acompaniamentul "Calusarii" este de pe vremea "Mioritei" daca nu ma insel, oricum e compus "putin" inainte de oct 2006 Smile
 Sus
darius_silvasan

Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 11:27 pm    Titlul subiectului:

cineva_ a scris:
sa fim putin seriosi, voi chiar va imaginati ca Romania si "prefuitii" astia ne vor reprezenta bine la Eurovision?...poate nu am auzit eu melodia cu urechile...ci cu alte parti ale corpului. Mi se pare foarte slaba piesa (va rog fara injuraturi la adresa mea).
Singurul atu ar fi ca ne-ar vota si scandinavii, de unde nu luam niciodata voturi, dar atat si nimic mai mult...ne-ar vota doar aia. Asa ca mai bine n-ar trece nici de semifinala...asta le urez.

rednex are notoriettae internationala
in plus piesa e okai
se retine usor
e dupa reteta eurovision
iar showul va fi pe masura...
top 10 clar!
 Sus
cineva_

Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 11:20 pm    Titlul subiectului:

sa fim putin seriosi, voi chiar va imaginati ca Romania si "prefuitii" astia ne vor reprezenta bine la Eurovision?...poate nu am auzit eu melodia cu urechile...ci cu alte parti ale corpului. Mi se pare foarte slaba piesa (va rog fara injuraturi la adresa mea).
Singurul atu ar fi ca ne-ar vota si scandinavii, de unde nu luam niciodata voturi, dar atat si nimic mai mult...ne-ar vota doar aia. Asa ca mai bine n-ar trece nici de semifinala...asta le urez.
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
darius_silvasan

Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 11:09 pm    Titlul subiectului:

link2009 a scris:
Eu o vad ca un avantaj, nu desavantaj.

de acord
 Sus
link2009

Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 10:59 pm    Titlul subiectului:

Eu o vad ca un avantaj, nu desavantaj.
 Sus
darius_silvasan

Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 10:17 pm    Titlul subiectului:

Hai sa nu fim atat de incuitai la mine. Este o colaborare si atat! Ganditi si voi mai occidental... Tarile nordice practica schimbul de artisti, asa ca nu e mare lucru ca a venit Rednex in Romania. Nu au venit ptr ca stiau ca romanii le vor pupa talpile, ci efectiv ptr ei e ceva normal. Mi se pare o colaborare reusita si ne-ar reprezenta cu succes. Culmea ca e cea mai romaneasca piesa... ca orchestratie chiar daca e un feat. cu o trupa suedeza
 Sus
V..

Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 10:04 pm    Titlul subiectului:

[quote="psycho-log"]
V.. a scris:
psycho-log a scris:
link2009 a scris:
V.. a scris:
psycho-log a scris:
MAI CHIAR NU VEDETI CAT DE PENIBILI SUNT RO-MANIACII ASTIA. AU INTRAT INTR-UN JOC MURDAR, O CONSPIRATIE INTERNATIONALA, CEVA LEGAT DE GLOBALIZARE... SUEDEZI CARE CANTA COUNTRY, ROMANI CARE NU STIU SA CANTE, EUROPENII VOR FI BULVERSATI IAR PANA LA URMA VOR ACCEPTA FAPTUL CA ROMANIA ESTE STAT AMERICAN SI TREBUIE SA NE RESPECTE CA ATARE. HAI CA MA DOARE CAPU' !

Te inteleg ca te doare capul cu ideile astea psy... Very Happy

Psy saracu, cred ca este intro coma care nu se va termina niciodata (heh). La fiecare post care il face, ori BOLDEAZA totu sau striga cu nervi.[/quote ]
Sorry man, nu mai boldez

Psy, BOLDEZ e un cuvant roman sau globalizat?? ca eu cu miorita mea nu am habar Very Happy

E un cuvant amerindian din Stockholm.

Mii de multumiri! Wink
 Sus
V..

Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 10:02 pm    Titlul subiectului:

link2009 a scris:
V.. a scris:
link2009 a scris:
V.. a scris:
psycho-log a scris:
MAI CHIAR NU VEDETI CAT DE PENIBILI SUNT RO-MANIACII ASTIA. AU INTRAT INTR-UN JOC MURDAR, O CONSPIRATIE INTERNATIONALA, CEVA LEGAT DE GLOBALIZARE... SUEDEZI CARE CANTA COUNTRY, ROMANI CARE NU STIU SA CANTE, EUROPENII VOR FI BULVERSATI IAR PANA LA URMA VOR ACCEPTA FAPTUL CA ROMANIA ESTE STAT AMERICAN SI TREBUIE SA NE RESPECTE CA ATARE. HAI CA MA DOARE CAPU' !

Psy saracu, cred ca este intro coma care nu se va termina niciodata (heh). La fiecare post care il face, ori BOLDEAZA totu sau striga cu nervi.

ai marit cuvintele pe care nu le vezi sau nu le intelegi??? Very Happy

lol, You're So Mean! Am marit cuvintele care exprima parerea mea Razz

wow, that s great!! adica ai pareri!! Very Happy
 Sus
psycho-log

Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 10:01 pm    Titlul subiectului:

[quote="V.."]
psycho-log a scris:
link2009 a scris:
V.. a scris:
psycho-log a scris:

Psy saracu, cred ca este intro coma care nu se va termina niciodata (heh). La fiecare post care il face, ori BOLDEAZA totu sau striga cu nervi.[/quote ]
Sorry man, nu mai boldez

Psy, BOLDEZ e un cuvant roman sau globalizat?? ca eu cu miorita mea nu am habar Very Happy

E un cuvant amerindian din Stockholm.
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
    Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următoare
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecteAcest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje
Pagina 4 din 6

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Harta site   Contact    Copyright © 2007TVR   Termeni si conditii   Organizatie   Date tehnice   Achizitii publice

[ Administrator ] [ Moderator ]
Cei mai mulți utilizatori conectați au fost 387 la data de Sâmbătă, 10 Februarie 2007, 11:10 pm