|
|
|
V..
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 37
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
[quote="psycho-log"]
| link2009 a scris: |
| V.. a scris: |
| psycho-log a scris: |
| MAI CHIAR NU VEDETI CAT DE PENIBILI SUNT RO-MANIACII ASTIA. AU INTRAT INTR-UN JOC MURDAR, O CONSPIRATIE INTERNATIONALA, CEVA LEGAT DE GLOBALIZARE... SUEDEZI CARE CANTA COUNTRY, ROMANI CARE NU STIU SA CANTE, EUROPENII VOR FI BULVERSATI IAR PANA LA URMA VOR ACCEPTA FAPTUL CA ROMANIA ESTE STAT AMERICAN SI TREBUIE SA NE RESPECTE CA ATARE. HAI CA MA DOARE CAPU' ! |
Te inteleg ca te doare capul cu ideile astea psy...  |
Psy saracu, cred ca este intro coma care nu se va termina niciodata (heh). La fiecare post care il face, ori BOLDEAZA totu sau striga cu nervi.[/quote ]
Sorry man, nu mai boldez |
Psy, BOLDEZ e un cuvant roman sau globalizat?? ca eu cu miorita mea nu am habar  |
|
| Sus |
|
 |
link2009
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 57
|
|
| Sus |
|
 |
psycho-log
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 27
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 9:48 pm Titlul subiectului: |
|
[quote="link2009"]
| MAI CHIAR NU VEDETI CAT DE PENIBILI SUNT RO-MANIACII ASTIA. AU INTRAT INTR-UN JOC MURDAR, O CONSPIRATIE INTERNATIONALA, CEVA LEGAT DE GLOBALIZARE... SUEDEZI CARE CANTA COUNTRY, ROMANI CARE NU STIU SA CANTE, EUROPENII VOR FI BULVERSATI IAR PANA LA URMA VOR ACCEPTA FAPTUL CA ROMANIA ESTE STAT AMERICAN SI TREBUIE SA NE RESPECTE CA ATARE. HAI CA MA DOARE CAPU' ! |
Psy saracu, cred ca este intro coma care nu se va termina niciodata (heh). La fiecare post care il face, ori BOLDEAZA totu sau striga cu nervi.[/quote ]
Sorry man, nu mai boldez |
|
| Sus |
|
 |
V..
|
|
| Sus |
|
 |
Raissa
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 105
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
Cine da atatia bani pe Bran. Macar daca era si Stan.
Habsburgii astia's shmecheri. Dupa ce l-au primit gratis vor sa ni-l vanda noua ... si la superpret... superokazie. |
|
| Sus |
|
 |
link2009
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 9:43 pm Titlul subiectului: |
|
| Raissa a scris: |
Daca il trimitem pe Dracula macar sa ducem si Branu la Eurovision. Ca poate ni-l dau Hasburgii astia mai ieftin... bonus la o piesa asa de tare ca au lui Moga.  |
Unde sa il mai ducem pe Dracula cu castelu Bran, nu vezi ca sa vinde la niste Rusi murdari?
-_- National Embarrassment |
|
| Sus |
|
 |
Smiri_smaranda
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 15 Locație: Suceava
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 9:43 pm Titlul subiectului: ... |
|
nu intzeleg dc va tot legatzi de Dracula.my love...din cate stiam asta e topicu` despre romania si rednex sau am gresit cumva topicu...ca vreti ca nu vreti oricum au cele mai multe sanse ...cei de la ro-mania latra pur si simplu in piesa asta care e faina dar cam simpla....si cei de la rednex sunt talentatzi dar pacat ca sunt folositzi pt a aduce puncte..ro-mania strica piesa...  |
|
| Sus |
|
 |
Raissa
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 9:42 pm Titlul subiectului: |
|
Daca il trimitem pe Dracula macar sa ducem si Branu la Eurovision. Ca poate ni-l dau Hasburgii astia mai ieftin... bonus la o piesa asa de tare ca au lui Moga.  |
|
| Sus |
|
 |
link2009
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 9:40 pm Titlul subiectului: |
|
Psy saracu, cred ca este intro coma care nu se va termina niciodata (heh). La fiecare post care il face, ori BOLDEAZA totu sau striga cu nervi. |
|
| Sus |
|
 |
V..
|
|
| Sus |
|
 |
V..
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 9:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sus |
|
 |
link2009
|
|
| Sus |
|
 |
Raissa
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
Super... Psihologu' a spus-o clar, explicit, cu mult sharm chiar.
Cred ca ma duc sa iau o pastila sau mai bine ma dau pe mina lui Dracula sa-mi suga singele... ca poate ma mai linistesc si eu. Sau mai bine ma duc la un Psiholog... cred  |
|
| Sus |
|
 |
V..
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
| Johnny a scris: |
| Multumesc pentru sfat! Ce bine ca nu am tacut! Da, sunt suedezi, dar dincolo de toate e un concurs european. Superba imbinarea intre folclorul american si cel romanesc. Melodie antrenanta, refren usor de retinut, in plus putem obtine voturi din tarile nordice. |
superba imbinare... daca cei din rednex erau capabili de ceva probabil castigau selectia lor nu veneau la noi cu texte de genul "i love romania" si alte vrajeli...normal ca romania dupa ce a trimis artisti ca nicola, luminita, sanda cu voci f bune, n-o sa-i trimita pe pokmenii de la romania... |
ok, o sa trimitem I love Dracula? Ce prostie!!! |
nu mai slaba ca piesa de la romania cu rex, atat de folclorica de ti se face greata |
Dracula periculos ca 2pac????  |
da, e bine...sa stie europa ce tara canta nu sa ne confunde cu suedia...avem si noi artisti talentati nu e nevoie sa importam |
ok, nu importului, dar Celine Dion a fost 'importata' de Elvetia si...a castigat! :p |
|
| Sus |
|
 |
Johnny
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 920
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
| alex_tzo a scris: |
nu mai tot spuneti ca ro-mania are piesa buns si stil si etc. cea mai buna piesa care ne poate reprezenta e cea a andrei cu simplu Dracula ne va salva si vocea buna a andrei  |
mai vb dupa concurs daca Andra ajunge acolo! Are voce buna Andra, dar cantecul cu Dracula este un kitch! Anul acesta Eurovizionul nu o sa se mai "sperie" ca anul trecut. |
daca spui tu...ia niste ssssss de aici ca se scrie euroviSion |
|
| Sus |
|
 |
V..
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 9:32 pm Titlul subiectului: |
|
| alex_tzo a scris: |
nu mai tot spuneti ca ro-mania are piesa buns si stil si etc. cea mai buna piesa care ne poate reprezenta e cea a andrei cu simplu Dracula ne va salva si vocea buna a andrei  |
mai vb dupa concurs daca Andra ajunge acolo! Are voce buna Andra, dar cantecul cu Dracula este un kitch! Anul acesta Eurovizionul nu o sa se mai "sperie" ca anul trecut. |
|
| Sus |
|
 |
psycho-log
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 27
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
MAI CHIAR NU VEDETI CAT DE PENIBILI SUNT RO-MANIACII ASTIA. AU INTRAT INTR-UN JOC MURDAR, O CONSPIRATIE INTERNATIONALA, CEVA LEGAT DE GLOBALIZARE... SUEDEZI CARE CANTA COUNTRY, ROMANI CARE NU STIU SA CANTE, EUROPENII VOR FI BULVERSATI IAR PANA LA URMA VOR ACCEPTA FAPTUL CA ROMANIA ESTE STAT AMERICAN SI TREBUIE SA NE RESPECTE CA ATARE. HAI CA MA DOARE CAPU' ! |
|
| Sus |
|
 |
Johnny
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 920
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 9:29 pm Titlul subiectului: |
|
| Multumesc pentru sfat! Ce bine ca nu am tacut! Da, sunt suedezi, dar dincolo de toate e un concurs european. Superba imbinarea intre folclorul american si cel romanesc. Melodie antrenanta, refren usor de retinut, in plus putem obtine voturi din tarile nordice. |
superba imbinare... daca cei din rednex erau capabili de ceva probabil castigau selectia lor nu veneau la noi cu texte de genul "i love romania" si alte vrajeli...normal ca romania dupa ce a trimis artisti ca nicola, luminita, sanda cu voci f bune, n-o sa-i trimita pe pokmenii de la romania... |
nu mai slaba ca piesa de la romania cu rex, atat de folclorica de ti se face greata |
da, e bine...sa stie europa ce tara canta nu sa ne confunde cu suedia...avem si noi artisti talentati nu e nevoie sa importam |
|
| Sus |
|
 |
alex_tzo
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 9:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sus |
|
 |
V..
|
Trimis: Vineri, 26 Ianuarie 2007, 9:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sus |
|
 |
|