|
|
|
nelly_furtado
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 192
|
Trimis: Marți, 20 Februarie 2007, 1:05 pm Titlul subiectului: |
|
Un articol din ultimul BRAVO...
Articolul...
 |
|
| Sus |
|
 |
roxana
Veteran
Data înscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 1722 Locație: bucuresti
|
Trimis: Marți, 20 Februarie 2007, 11:41 am Titlul subiectului: |
|
| cleopatra a scris: |
| roxana a scris: |
| mishulica a scris: |
au deschis unul singur....cu tari participante. au scos si semnaturile vad...nu stiu...probabil ca nu au interes ca acest forum sa fie vizitat prea des. Pacat....am vazut colajul! E ok...dar ce diferenta 2005-2006 si..2007!  |
Despre semnaturile cu LocoMondo n-am nimic de zis,desi am fost cea mai afectata,eu fiind mandra nevoie mare de semnatura mea,dar inteleg ca daca trupa nu se va mai chema asa,la ce bun sa etalam un nume care nu mai e!De curatat ar fi bine,sa pastreze doar topicurile mai vizitate,la ce folosesc 10 pagini de topicuri la care nu se duce nimeni!Iar idei noi,dati-le,daca aveti!  |
NEATA ROXANA, SPUNE-MI TE ROG , STII CEVA DESPRE NOUL NUME AL CELOR DE LA LOCOMONDO? |
Stiu,dar nu-ti spun!  |
|
| Sus |
|
 |
ariana_34
Veteran
Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 6960
|
Trimis: Marți, 20 Februarie 2007, 11:10 am Titlul subiectului: |
|
| seether a scris: |
| ariana_34 a scris: |
"nesimtit" zici? cred ca declaratia asta, daca chiar au facut-o ei, e lipsa de respect fata de cei care-i sustin si au avut incredere in ei  |
Ma refer la faptul ca ziaristul care a scris acel lucru, cum ca cei de la Locomondo ar fi declarat ca habar n-au de existenta formatiei grecesti, este neinformat. Dpdv deontologic, pot sa consider ca e nesimtire... te informezi si tu inainte sa declari ceva, mai ales ca au fost umplute ecranele televizoarelor saptamana trecuta de cei de la Locomondo...  |
etica profesionala oricum la noi in tara cam lasa de dorit...si asta vreau, sa tin pasul cu ce se-ntampla, dar sa asociezi un paragraf cu nesimtit mi se pare un pic prea mult...iar despre partea a doua cred ca ai vazut c-am pus intre virgule "daca chiar au facut-o ei"...banuiam ca-i o scormoneala  |
|
| Sus |
|
 |
mishulica
Veteran
Data înscrierii: 31/Ian/2007 Mesaje: 2533
|
Trimis: Marți, 20 Februarie 2007, 9:38 am Titlul subiectului: |
|
conform esctoday azi ar trebui sa se anunte noul nume ...asteptam! |
|
| Sus |
|
 |
mishulica
Veteran
|
Trimis: Marți, 20 Februarie 2007, 9:18 am Titlul subiectului: |
|
thanks sistem si seether pentru noutati! |
|
| Sus |
|
 |
seether
Veteran
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 1015 Locație: http://www.monden.info
|
Trimis: Marți, 20 Februarie 2007, 8:42 am Titlul subiectului: |
|
Hai ca am mai gasit un articol de azi legat de Eurovision, in Evenimentul zilei: " Mondoloco sau Plagimondo - 200 de persoane au propuneri pentru 're-branduirea' celor sase Locomondo"
| Citat: |
"Loco" mai e "mondo" in zilele noastre! Aproape ca nu-i chip sa compui un cantec care sa nu semene cu un altul mai vechi, sau sa nu inregistrezi o marca la care s-au gandit si altii, mai demult. In asa seceta de imaginatie doar publicul ii mai poate salva pe artisti!
[...]
Nu sunt putini nici cei cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Printre altele, ei au propus: Not-the-Greek-Locomondo (Locomondo-cel-care-nu-e-grecesc), Mondorandi (sa fie doar o coincidenta asemanarea cu Morandi?), Mondolordi si Johnnyloganmondo (facand trimitere la fosti castigatori ai Eurovisionului), Ex-Locomondo, Plagimondo, Nilpointomundo (nil points insemnand "zero puncte", Goats from Mondolia (Caprele din Mondolia), The Hyper Active Squirrels (Veveritele hiperactive) sau The Others Are Better (ceilalti sunt mai buni). |
Am taiat mare parte din articol, il puteti citi pe tot aici: .jurnalul./articol_72670/mondoloco_sau_plagimondo___200_de_persoane_au_propuneri_pentru__re_branduirea__celor_sase_locomondo.html
Si inca un articol aici: .ziua.net/display.php?data=2007-02-20&id=216207 |
|
| Sus |
|
 |
seether
Veteran
|
|
| Sus |
|
 |
cleopatra
Veteran
Data înscrierii: 29/Ian/2007 Mesaje: 1304 Locație: israel
|
Trimis: Marți, 20 Februarie 2007, 8:39 am Titlul subiectului: |
|
| roxana a scris: |
au deschis unul singur....cu tari participante. au scos si semnaturile vad...nu stiu...probabil ca nu au interes ca acest forum sa fie vizitat prea des. Pacat....am vazut colajul! E ok...dar ce diferenta 2005-2006 si..2007!  |
Despre semnaturile cu LocoMondo n-am nimic de zis,desi am fost cea mai afectata,eu fiind mandra nevoie mare de semnatura mea,dar inteleg ca daca trupa nu se va mai chema asa,la ce bun sa etalam un nume care nu mai e!De curatat ar fi bine,sa pastreze doar topicurile mai vizitate,la ce folosesc 10 pagini de topicuri la care nu se duce nimeni!Iar idei noi,dati-le,daca aveti!  |
NEATA ROXANA, SPUNE-MI TE ROG , STII CEVA DESPRE NOUL NUME AL CELOR DE LA LOCOMONDO? |
|
| Sus |
|
 |
ariana_34
Veteran
|
Trimis: Marți, 20 Februarie 2007, 8:38 am Titlul subiectului: |
|
"nesimtit" zici? cred ca declaratia asta, daca chiar au facut-o ei, e lipsa de respect fata de cei care-i sustin si au avut incredere in ei  |
|
| Sus |
|
 |
seether
Veteran
|
Trimis: Marți, 20 Februarie 2007, 8:19 am Titlul subiectului: |
|
| Citat: |
Locomondo, promovare în Cipru
de I. V.
Locomondo, trupa care va reprezenta România la finala concursului Eurovision din mai, de la Helsinki, va începe în acest weekend promovarea piesei "Liubi, Liubi, I Love You" cu un concert pe care îl va susţine la televiziunea naţională din Cipru.
"Este un schimb de promovare", a declarat pentru NewsIn Vlad Creţu, unul dintre componenţii proiectului Locomondo.
"Invitaţia a venit din partea televiziunii naţionale din Cipru, unde vom fi prezenţi în acest sfârşit de săptămână. Vom fi invitaţi într-o emisiune de maximă audienţă, vom cânta piesa şi vom participa la o conferinţă de presă", a adăugat Creţu.
Până la această reprezentaţie însă, cei de la Locomondo trebuie să se hotărască asupra numelui cu care se vor prezenta la Helsinki.
Ţn cursul săptămânii trecute, TVR a primit o adresă din partea trupei greceşti Locomondo, de existenţa căreia trupa din România susţine că nu ştia, prin care aceasta solicita românilor să-şi schimbe denumirea pentru a nu crea confuzii. |
Ce nesimtit e ultimul paragraf... Cica au sustinut ca nu stiau de existenta formatiei grecesti, cand au declarat pe mai multe posturi ca ba da, stiu de dinainte sa inregistreze numele lor, stiu si cum il cheama pe fiecare membru al formatiei respective, stiu melodiile lor, stiu tot... Chiar nu inteleg cum poate cineva sa declare astfel de chestii... te informezi inainte sa declari ceva. Si mai si e din ziarul "Adevarul", care nu e chiar ziar de duzina
Pana una alta, e bine ca incepe sa fie promovata formatia in afara. Anul acesta vor avea mai mult timp de promovare decat a fost anul trecut dupa finala. |
|
| Sus |
|
 |
ariana_34
Veteran
|
Trimis: Marți, 20 Februarie 2007, 12:42 am Titlul subiectului: |
|
| sistem a scris: |
Mihai Traistariu va fi prezent pe 28 Februarie in Grecia , fiind invitat la finala lor nationala.Cantaretul va sustine un mini recital de 3 cantece .BRAVO!  |
BRAVO MIHAI!...in sfarsit citesc ceva interesant si la obiect |
|
| Sus |
|
 |
sistem
Data înscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 528
|
Trimis: Marți, 20 Februarie 2007, 12:25 am Titlul subiectului: |
|
Mihai Traistariu va fi prezent pe 28 Februarie in Grecia , fiind invitat la finala lor nationala.Cantaretul va sustine un mini recital de 3 cantece .BRAVO!  |
|
| Sus |
|
 |
ariana_34
Veteran
|
Trimis: Luni, 19 Februarie 2007, 6:08 pm Titlul subiectului: |
|
asta nu-i o noutate ca v-au luat semnaturile...sper sa aveti atata decenta sa nu intoxicati si topicul asta cu porcarii... |
|
| Sus |
|
 |
roxana
Veteran
Data înscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 1722 Locație: bucuresti
|
Trimis: Luni, 19 Februarie 2007, 3:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sus |
|
 |
mishulica
Veteran
|
Trimis: Luni, 19 Februarie 2007, 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sus |
|
 |
sistem
|
Trimis: Luni, 19 Februarie 2007, 2:13 pm Titlul subiectului: |
|
sti ce mi se pare cel mai urat din partea moderatorilor forumului?ca in timpul concursului au lasat pe toi sa deschida n-spe mii de topicuri despre locomondo si dracula si nu au luat masuri iar acuma cand vrem sa deschidem un topic decent unde sa se discute despre participantii romaniei la esc de-a lungul anilor nu se mai poate .RUSINE!
am gasit colajul acesta pe you tube despre Romania la ESC din 2005 .Enjoy!
../watch?v=DqENxkkLOSM&mode=related&search=
Ultima modificare efectuată de către sistem la Luni, 19 Februarie 2007, 2:43 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
mishulica
Veteran
|
Trimis: Luni, 19 Februarie 2007, 1:58 pm Titlul subiectului: |
|
| sistem a scris: |
Bravo Mihai!!!!
se poate asculta undeva noua piesa? |
da se poate. a mai cantat-o in Romania la diferite emisiuni.
../watch?v=1lMxqfHZgw8&mode=related&search= |
multumesc pentru link!...draguta melodia...da' vocea face toti banii si uite asa va avea iar un succes imens!! |
|
| Sus |
|
 |
sistem
|
Trimis: Luni, 19 Februarie 2007, 1:53 pm Titlul subiectului: EVGENI PLUSENKO IN ROMANIA |
|
Se pare ca pe forumul tvr nu se poate deschide nici un topic din pacate. asa k tot ce apare interesant si recent postati la noutati .
Evgeni Plusenko si Edvin Marton vor fi prezenti pe 25 februarie la spectacolul intitulat "Kings on Ice" de la Bucuresti.La acest spectacol vor participa si alti campioni la patinaj .
Eu nu pot sa-i vad live din pacate . |
|
| Sus |
|
 |
sistem
|
Trimis: Duminică, 18 Februarie 2007, 1:32 pm Titlul subiectului: |
|
Bravo Mihai!!!!
se poate asculta undeva noua piesa? |
da se poate. a mai cantat-o in Romania la diferite emisiuni.
../watch?v=1lMxqfHZgw8&mode=related&search= |
|
| Sus |
|
 |
dumis
Data înscrierii: 07/Feb/2007 Mesaje: 212
|
Trimis: Duminică, 18 Februarie 2007, 1:25 pm Titlul subiectului: Re: Noutati |
|
| darius_silvasan a scris: |
Ziarul Online » TV & ShowBiz
PLAGIATURA LA EUROVISION
Inca una dintre piesele care au fost admise in semifinalele concursului Eurovision este acuzata de plagiat.
Este vorba despre melodia "Dracula, My love", compusa de Marius Moga pentru Andra si cei de la Simplu. Gurile rele spun ca "micul Mozart" s-a inspirat un pic prea mult din munca trupei E-Type, mai precis a copiat mai mult decat ar fi fost permis melodia "When religion comes to town" a trupei mai sus-mentionate. Pentru ca vocea Andrei si succesul la public al baietilor de la Simplu ar putea sa insemne o garantie pentru publicul votant, Romania risca sa mearga la Eurovision cu o melodie copiata. Lucru care aproape ca ar anula succesele obtinute la concursul international in anii trecuti.
PIESE ELIMINATE
Ca urmare a confirmarii acuzatiilor de plagiat aparute in presa si pe site-urile de specialitate, organizatorii selectiei nationale Eurovision 2007 au decis eliminarea din concurs a melodiei "Make-it", compozitor Papa Jr., interpret Giulia Nahmany. Astfel, in prima semifinala a selectiei nationale Eurovision 2007, desfasurata astazi, de la ora 20.10 pe TVR 1, vor intra doar 11 piese, in loc de 12. |
ce noutati ma ? astea sunt vechi de o luna  |
|
| Sus |
|
 |
|