FAQ
   Căutare
   Membri
   Grupuri
   Înregistrare
   Mesaje private
   Autentificare
   Cine este conectat
Autentificare

Autentifică-mă automat la fiecare vizită

Info - TVR

RSS
Comentarii    Forum
credeti ca LORDI au fost considerati reprezentativi?
» FORUM TVR / EUROVISION 2007
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecteAcest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje
 Autor

Data înscrierii: 01/Feb/2007

Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 6:06 pm    Titlul subiectului:
Răspunde cu citat (quote)

In situatiza in care Romania ar fi trimis Lordi la Eurovision (probabil in conditiile in care ar fi fost singura melodie participanta restul fiind capitole din zaharia Stancu pe muzica vreunui compozitor din asta de al nostru) situatia ar fi fost astfel-
-doua trei ziare ar fi sustinut piesa restul ar fi fost in greva
-transmitzatorul -beep--ului s-ar fi suprasaturat de ore suplimentare cedand la un anumit moment dat
-vecinii de bloc ai vocalului ar fi aparut la Nsu sa spuna ce scandalagiu e si cum l-a parasit nevasta-sa cu tot cu copil mic si el si-a adus o vagaboada din Crangasi
-taromul ar fi suspendat cursele spre Grecia in saptamana respectiva sa fie siguri ca nu ajung
-nu-i bai exista autocare deci tot ar fi ajuns
-Levintza ar fi fost creatoarea costumelor de scena si Albu creatorul pantofilor(man, what we've lost)
-nu ar fi avut voie cu efecte pirotehnice pe scena poate cel mult fiecare ar fi avut voie sa tina in mana cu care nu 'canta'cate o artificie de pom de iarna
etc
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Hell

Data înscrierii: 29/Ian/2007

Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 5:50 pm    Titlul subiectului:

Respekt Lordy castigatori ai unui concurs de muzica pop cu o piesa rock, se intoarce lumea cu fundul in jos Smile. daca erau morti cei de la Abba se zvarcoleau in mormant, in fine show-ul si piesa celor de la Lordy a fost super meritau sa castige. Lordy sunteti niste "monstri''. Time changes everything.
 Sus
mr_flooo

Data înscrierii: 27/Ian/2007
Locație: Timisoara
Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 11:34 pm    Titlul subiectului:

so_youll_neva_know a scris:
mr_flooo a scris:
Lordi ar fi cashtigat indiferent d tzara p care ar fi reprezentat`o. Eu asha cred. Au impresionat prin originalitate, au avut "motz in frunte" cum s`ar spune...iar rockerii europeni nu au pierdut ocazia! D acolo au shi avut votul, pt k cei care nu agreeaza genul nu au putut fi cumparatzi( d ex, me!), dar-cu sigurantza-au fost in minoritate! Concluzia e, oare, k-pt a cashtiga-trebuie sa itzi batzi joc d muzica pt a iesi in evidentza! Rolling Eyes ?! Daca e asha, nu m`ar mira sa`i trimitem pe Locomondo! Mad

problema mea e ca noi nu i-am fi trimis pe Lordi! problema e ca ... noi oricum am face, tot nonvalori promovam.

lordi nu si-au batut joc de muzica, atata doar ca au tratat problema mai IN BASCALIE!

Corect! Cam asta am vrut sa spun shi eu, dar tu ai pus punctul pe "i"! Wink

ok...am avut usoara impresie ca "...itzi batzi joc d muzica..." se refera la altceva. la traditionalismul romanesc, la ciolanul cu fasole, sau la fetele de la capalna
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
so_youll_neva_know

Locație: Bucuresti
Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 8:50 pm    Titlul subiectului:

mr_flooo a scris:
Lordi ar fi cashtigat indiferent d tzara p care ar fi reprezentat`o. Eu asha cred. Au impresionat prin originalitate, au avut "motz in frunte" cum s`ar spune...iar rockerii europeni nu au pierdut ocazia! D acolo au shi avut votul, pt k cei care nu agreeaza genul nu au putut fi cumparatzi( d ex, me!), dar-cu sigurantza-au fost in minoritate! Concluzia e, oare, k-pt a cashtiga-trebuie sa itzi batzi joc d muzica pt a iesi in evidentza! Rolling Eyes ?! Daca e asha, nu m`ar mira sa`i trimitem pe Locomondo! Mad

problema mea e ca noi nu i-am fi trimis pe Lordi! problema e ca ... noi oricum am face, tot nonvalori promovam.

lordi nu si-au batut joc de muzica, atata doar ca au tratat problema mai IN BASCALIE!

Corect! Cam asta am vrut sa spun shi eu, dar tu ai pus punctul pe "i"! Wink
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
mishulica
Veteran

Data înscrierii: 31/Ian/2007

Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 8:45 pm    Titlul subiectului:

Danna_Black a scris:
aaaa! uitam de faza asta... Parca ieri era la Marutza cel care a compus "Tornero" shi a declarat k la inceput melodia era rock. dar "rock dala rau" k sa citez Laughing
Mie mi-e greu sa-mi imaginez tornero=rock dar ma rog... Ideea e k ala kre a compus-o a zis k dupa ce a vazut cine a cashtigat s-a ofticat k nu a lasat melodia cum era Razz

Smile daca nu ma insel (si nu cred) cel care a compus Tornero a compus si TIME respectiv Eduard Carcota...O fi fost Tornero rock la inceput? si mie mi-e greu sa-mi imaginez asta ca si pe Traistariu cantand rock Razz
 Sus
mr_flooo

Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 8:10 pm    Titlul subiectului:

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
so_youll_neva_know

Locație: Bucuresti
Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 8:01 pm    Titlul subiectului:

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
mr_flooo

Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 7:32 pm    Titlul subiectului:

Danna_Black a scris:
aaaa! uitam de faza asta... Parca ieri era la Marutza cel care a compus "Tornero" shi a declarat k la inceput melodia era rock. dar "rock dala rau" k sa citez Laughing
Mie mi-e greu sa-mi imaginez tornero=rock dar ma rog... Ideea e k ala kre a compus-o a zis k dupa ce a vazut cine a cashtigat s-a ofticat k nu a lasat melodia cum era Razz

NAaaa! dar...calul plecat-a!

am vazut si eu MArutza's show....
 Sus
Danna_Black

Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 7:30 pm    Titlul subiectului:

Sus
mr_flooo

Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 7:30 pm    Titlul subiectului:

seether a scris:
Sincer, si eu i-as fi votat. Fiindca nu erau in "armonie" cu Eurovision. Am trecut peste perioada cand ascultam numa rock, dar nu conteaza, inca apreciez melodiile rock. Si mai erau unii nebuni cu capu pe care i-as fi votat, imi placea energia lor, entuziasmul... Am uitat ce tara reprezentau. Recunosc ca m-am super intristat pt Traistariu, stiu ca merita mai mult, si chiar nu s-a votat corect.

rock-ul are certe valori...desi super-simple ca structura a pieselor: PLAC! probabil tocmai pentru ca nu sunt piese greoiaie. totusi, in romania cei care i-ar fi votat, cred ca sunt minoritari. SHLAGAREALA, manelismul si AUTOHTONISMUL (sic) asta care cere "ceva specific, ceva romanesc" i-ar fi scos din joc pe Lordi. si exactly that's my point beeing: noi suntem pe langa subiect! noi nu votam bine! oricum am da-o, noi evitam lozul castigator!

si...BY THE WAY...ascult cu aceeasi placere si RAMMSTEIN, si MORPHINE si DePHAAZ dar si IIO.
 Sus
mishulica
Veteran

Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 7:25 pm    Titlul subiectului:

Danna_Black a scris:
.

Dar sa revenim la realitate, o sa participe la noi o astfel de formatzie atunci cand Lordi vor plagia melodiile lu'Moga Razz

Very Happy Very Happy Very Happy
 Sus
seether
Veteran

Data înscrierii: 26/Ian/2007
Locație: http://www.monden.info
Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 7:23 pm    Titlul subiectului:

Sincer, si eu i-as fi votat. Fiindca nu erau in "armonie" cu Eurovision. Am trecut peste perioada cand ascultam numa rock, dar nu conteaza, inca apreciez melodiile rock. Si mai erau unii nebuni cu capu pe care i-as fi votat, imi placea energia lor, entuziasmul... Am uitat ce tara reprezentau. Recunosc ca m-am super intristat pt Traistariu, stiu ca merita mai mult, si chiar nu s-a votat corect.
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Danna_Black

Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 7:21 pm    Titlul subiectului:

Ba yo ii votam pe aia de la Lordi dak participau la noi =) (na k s-a gasit o nebuna)

Asta pt k ar fi fost singura melodie ROCK. Iar eu ascult ROCK. --> Shi exact asha shi-au spus totzi roackerii de prin Europa cand au ascultat melodia. Shi au votat. Shi, uite Razz
Yo nu ma omor dupa lordi, cum nici multzi altzii nu o fac, dar cei kre in general "dormeau" cand era vorba de un concurs gen eurovision "s-au trezit" la auzul acestui gen de muzik.

Dar sa revenim la realitate, o sa participe la noi o astfel de formatzie atunci cand Lordi vor plagia melodiile lu'Moga Razz

Singura melodie kre mi-a placut enorm anul asta a fost RUBBER GIRL (kre btw, cv rock) Shi nah, nici makr de prima finala n-a trecut.....
 Sus
mr_flooo

Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 6:54 pm    Titlul subiectului:

personal imi plac ANdra si NICO, ma refer la calitati vocale. liubi, liubi sunt simpatici; nu-mi place trupa cu care canta andra...simplu; nu-i rea piesa moni_k feat...nu stiu cine. mult depinde de cum se vor descurca LIVE!, da.

desi nu e foarte aspectuoasa, NIco ar avea ceva modern in piesa ei duet....dar, zarurile vor decide
 Sus
mishulica
Veteran

Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 6:43 pm    Titlul subiectului:

...ai drepatate, ceva nu se leaga, ceva nu-i ok. Nu stiu, vreau sa sper si eu ca vom avea o reprezentare buna oricare ar fi ea. Ca daca or incepe sa se invarta in cap vampirasii lui Dracula si pe scena de la Helsinki...vai de noi!
De aia astept sa vad Live-ul de sambata...sa vedem cum se aude. Repet, mie imi place tare mult TIME dar...daca nu exista alta alternativa...
 Sus
mr_flooo

Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 6:26 pm    Titlul subiectului:

mishulica a scris:
LORDI au ramas ei insasi surprinsi ca au fost selectati in tara lor. cand au fost anuntati ca vor merge la Eurovision au crezut a este o gluma. In Grecia, toata lumea le-a acordat atentie atat din cauza mastilor cat si a declaratiilor "tampite" pe care le dadeau la inceput presei. Declaratii de genul "suntem de pe alta planeta" si chestii din astea. De abia cand au trecut de semifinala din Grecia au inceput sa fie considerati "periculosi" intr-o oarecare masura. Faptul ca nu s-a putut afla decat cu greu cine se ascunde in spatele mastilor, ca pana si la emisiunile in direct veneau costumati, emisiuni la care nu rezistau mai mult de 20 minute sub reflectoare tot din cauza costumelor a incitat publicul si mai mult. Si i-a votat toata pustimea de peste tot!
Conteaza show-ul in ultima vreme, ineditul...si daca mai e si piesa buna...cantata de o voce buna e ok. Mie personal imi place TIME dar...ma gandesc obiectiv: cate sanse are? Pe de alta parte daca Smiley isi va pune lentile de contact rosii si mai stiu eu ce alte dracii de efecte speciale poate cine stie.... Laughing De Dracula stie toata lumea, hai sa profitam si noi nu numai strainii! Vom vedea sambata si cum se aud LIVE piesele!

asa sa fie mishulica....din pacate insa am anumite rezerve asupra profesionalismului si calitatile vocale ele unei trupe de dans (breakdance), andra e okay, dar....parca ceva nu se imbuca!
 Sus
mishulica
Veteran

Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 6:13 pm    Titlul subiectului:

LORDI au ramas ei insasi surprinsi ca au fost selectati in tara lor. cand au fost anuntati ca vor merge la Eurovision au crezut a este o gluma. In Grecia, toata lumea le-a acordat atentie atat din cauza mastilor cat si a declaratiilor "tampite" pe care le dadeau la inceput presei. Declaratii de genul "suntem de pe alta planeta" si chestii din astea. De abia cand au trecut de semifinala din Grecia au inceput sa fie considerati "periculosi" intr-o oarecare masura. Faptul ca nu s-a putut afla decat cu greu cine se ascunde in spatele mastilor, ca pana si la emisiunile in direct veneau costumati, emisiuni la care nu rezistau mai mult de 20 minute sub reflectoare tot din cauza costumelor a incitat publicul si mai mult. Si i-a votat toata pustimea de peste tot!
Conteaza show-ul in ultima vreme, ineditul...si daca mai e si piesa buna...cantata de o voce buna e ok. Mie personal imi place TIME dar...ma gandesc obiectiv: cate sanse are? Pe de alta parte daca Smiley isi va pune lentile de contact rosii si mai stiu eu ce alte dracii de efecte speciale poate cine stie.... Laughing De Dracula stie toata lumea, hai sa profitam si noi nu numai strainii! Vom vedea sambata si cum se aud LIVE piesele!
 Sus
mr_flooo

Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 5:59 pm    Titlul subiectului:

si mai oameni buni...hai s-o lasam mai moale cu specificul!!! la ce ne foloseste? credeti ca votantii nordici s-au gandit ca LORDI sunt specifici tarii lor? eu cred ca s-au gandit la faptul ca sunt profesionisti, ca-si fac treaba bine, ca ii trimit in finala ca sunt buni, nu ca sunt specifici finlandei, sau whatever...de aia zic, specificul n-ajuta! conteaza valoarea, calitatea prestatiei, melodicitatea, nu .... musai ca-i specific nu stiu ce tril sau armonie!!

PEEEEEEOPLE, noi mergem acolo sa castigam! nu sa aratam ca-i dracula specific noua! ca asta stiu toti, e evident!

haideti sa "haidem" si sa gandim ce trebuie facut sa si castige aia de-i trimitem acolo, nu doar sa le aratam ca stim ce e specific noua!!!
 Sus
mr_flooo

Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 5:31 pm    Titlul subiectului:

frumoos oana....ai dreptate! pe noi ne intreseaza barfa!
 Sus
aliana
Vizitator

Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 5:31 pm    Titlul subiectului:

oanazuzu a scris:
Nimeni, ca noi suntem procupati cu specificul national si tochitura de cartofi... Wink

esti simpatica draga oana:-)

si in plus ai drepatate

specific sau nu ce conteaza atata timp cat calitatea e la rendez-vous
 Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
    Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următoare
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecteAcest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje
Pagina 6 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Harta site   Contact    Copyright © 2007TVR   Termeni si conditii   Organizatie   Date tehnice   Achizitii publice

[ Administrator ] [ Moderator ]
Cei mai mulți utilizatori conectați au fost 387 la data de Sâmbătă, 10 Februarie 2007, 11:10 pm