|
|
|
agatha
Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 34 Locație: C/S
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 8:25 pm Titlul subiectului: |
|
About Mr. Flooo signature (Abia acum am ocservat-o, dar mai bine mai tarziu decat niciodata!  ) Because we are so blind?  |
|
| Sus |
|
 |
mr_flooo
Data înscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 135 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 8:24 pm Titlul subiectului: |
|
| Helliada a scris: |
| voi vreţi s-o puneţi pe Viorica la regim şi nu ştiţi cum, a? |
naaaah!
era o gluma....la care am achiesat doar |
|
| Sus |
|
 |
Helliada
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 281
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
voi vreţi s-o puneţi pe Viorica la regim şi nu ştiţi cum, a? |
|
| Sus |
|
 |
mr_flooo
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 8:19 pm Titlul subiectului: |
|
| Helliada a scris: |
Eu încă sunt puţin şocată de influenţele arăbeşti din piesele finaliste ale Spaniei. Am o presimţire că anul 2007 e destul de nefast pentru Eurovision.  |
nefast? e un show cu libertate totala de expresie, deci anyone can du anything.
unde ai auzit piesa spaniei?
PS....nu uita ca Spania acum cateva secole era foarte legata de tarile arabe |
|
| Sus |
|
 |
Anca_83
Data înscrierii: 31/Ian/2007 Mesaje: 85
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
| ofuscata a scris: |
Eu inca mai astept taraful din Clejani sa cante cu Viorica la Eurovision!
Castigam garantat 100%.
Sa nu planga numai Johhny Depp cand canta Viorcia cu tarafu'. Sa planga toata Europa! |
subscriu, mai ales ca avem traditie la muzica de taraf si-i 100% originala  |
|
| Sus |
|
 |
mr_flooo
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 8:17 pm Titlul subiectului: |
|
Castigam garantat 100%.
Sa nu planga numai Johhny Depp cand canta Viorcia cu tarafu'. Sa planga toata Europa! |
Uite o idee...reprezentativa!!!???? |
|
| Sus |
|
 |
ofuscata
Veteran
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 1401
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
Castigam garantat 100%.
|
| Sus |
|
 |
agatha
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
Inca si "mai" nefast decat anul trecut? Stau deja sa ma gandesc daca sa ma mai uit anul acesta, poate iar ma enervez...  |
|
| Sus |
|
 |
Helliada
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
Eu încă sunt puţin şocată de influenţele arăbeşti din piesele finaliste ale Spaniei. Am o presimţire că anul 2007 e destul de nefast pentru Eurovision.  |
|
| Sus |
|
 |
agatha
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 8:02 pm Titlul subiectului: |
|
Oricum piesa Hannei din Finlanda este muuuult mai buna decat a celor de la Lordi... Un rock reusit (daca iese castigatoare). Are dreptate mr. Flooo ca e vorba de muzica, nu neaparat pop, am vazut ca poate fi si etno, acusi va participa la Eurovision si Ion Dolanescu, cine stie?
Maaamma ce am mai iesi din tipare atunci! 
Ultima modificare efectuată de către agatha la Vineri, 02 Februarie 2007, 8:04 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
mr_flooo
|
|
| Sus |
|
 |
mr_flooo
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 7:59 pm Titlul subiectului: |
|
| Danna_Black a scris: |
aaaa! uitam de faza asta... Parca ieri era la Marutza cel care a compus "Tornero" shi a declarat k la inceput melodia era rock. dar "rock dala rau" k sa citez
Mie mi-e greu sa-mi imaginez tornero=rock dar ma rog... Ideea e k ala kre a compus-o a zis k dupa ce a vazut cine a cashtigat s-a ofticat k nu a lasat melodia cum era  |
Daca Tornero ar fi fost rock, probabil ca nu trecea de finala din Romania, unde conservatorismul va dainui mult timp probabil.
Imi place foarte mult rockul, dar piesa celor de la Lordi chiar nu m-a impresionat cu nimic, dar oricum gusturile nu se discuta, cui i-a placut, a votat.
Ceea ce a demonstrat insa Lordi prin catigarea Eurovisionului este ca nu exista o reteta pentru castigarea Eurovisionului. In afara jocurilor de culise care se fac, cu nordicii si tarile desprinse din fosta urss care se voteaza intre ei (dar sa fim seriosi ca nici noi nu am fost mai breji cu Moldovenii nostri), oamenii voteaza ce le place lor. De aceea mi se pare foarte aberant cand se mai gasesc unii pe forum care mai spun, imi place foarte mult melodia, este minunata si de-a dreptul nemaipomenita, dar nu este de Eurovision. Frate, daca iti place, voteaz-o pe aia, fiinca atunci cand va fi Eurovisionul european, cei care voteaza, vor vota ce le place, nu vor sta pe ganduri daca melodia e sau nu buna de Eurovision. |
OFUSCATA....ai dreptate! initial nici nu mi-a placut lordi. am deschis topicul datorita "reprezentativitatii", observand cat se bate moneda pe faptul ca anumite teme sunt reteta succesului "proiectat"...cert e ca noi n-am castigat nici o data un asemenea concurs...EVER!
VOTUL vine de la publicul larg....care nu e obligatoriu cult sau cu osebite cunostinte muzicale. remember ca minoritatile se supun vointei majoritatii. |
|
| Sus |
|
 |
Helliada
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 7:56 pm Titlul subiectului: |
|
Cîrcotă spunea la Măruţă că Tornero a fost o piesă pop-ROCK(?) cu chitări dure (?) şi aşa se explică succesul. Cum o fi, cum n-o fi .. Rockul din Tornero e prea subtil pentru mine.  |
|
| Sus |
|
 |
ofuscata
Veteran
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 1401
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 7:53 pm Titlul subiectului: |
|
| Danna_Black a scris: |
aaaa! uitam de faza asta... Parca ieri era la Marutza cel care a compus "Tornero" shi a declarat k la inceput melodia era rock. dar "rock dala rau" k sa citez
Mie mi-e greu sa-mi imaginez tornero=rock dar ma rog... Ideea e k ala kre a compus-o a zis k dupa ce a vazut cine a cashtigat s-a ofticat k nu a lasat melodia cum era  |
Daca Tornero ar fi fost rock, probabil ca nu trecea de finala din Romania, unde conservatorismul va dainui mult timp probabil.
Imi place foarte mult rockul, dar piesa celor de la Lordi chiar nu m-a impresionat cu nimic, dar oricum gusturile nu se discuta, cui i-a placut, a votat.
Ceea ce a demonstrat insa Lordi prin catigarea Eurovisionului este ca nu exista o reteta pentru castigarea Eurovisionului. In afara jocurilor de culise care se fac, cu nordicii si tarile desprinse din fosta urss care se voteaza intre ei (dar sa fim seriosi ca nici noi nu am fost mai breji cu Moldovenii nostri), oamenii voteaza ce le place lor. De aceea mi se pare foarte aberant cand se mai gasesc unii pe forum care mai spun, imi place foarte mult melodia, este minunata si de-a dreptul nemaipomenita, dar nu este de Eurovision. Frate, daca iti place, voteaz-o pe aia, fiinca atunci cand va fi Eurovisionul european, cei care voteaza, vor vota ce le place, nu vor sta pe ganduri daca melodia e sau nu buna de Eurovision. |
|
| Sus |
|
 |
turkey
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 454
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 7:52 pm Titlul subiectului: |
|
si le-o mers f bine... dar noi, poporul asta mirific, nu vrem sa intelegem ca nu se mai cauta draculi, muulte limbi sau una care sa dea din fund pe scena si continuam sa facem aceleasi oribilitati de melodii |
|
| Sus |
|
 |
mr_flooo
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 7:42 pm Titlul subiectului: |
|
| Hell a scris: |
Respekt Lordy castigatori ai unui concurs de muzica pop cu o piesa rock, se intoarce lumea cu fundul in jos . daca erau morti cei de la Abba se zvarcoleau in mormant, in fine show-ul si piesa celor de la Lordy a fost super meritau sa castige. Lordy sunteti niste "monstri''. Time changes everything. |
e probabil mult spus ca Eurovisionul este exclusiv POP, in primul rand e vorba de muzica.
LORDI au avut succes din mai multe motive:
- au lasat deoparte "traditionalismele" si muuuuuuuuuuuult prea fumatele teme gen "iubire" "love me" "Hold me" sau ce "...roz e totul din jurul nostru"
- au aparut pe scena cu altceva - au avut acest mare curaj
- au urcat relaxati pe scena
- au avut curajul sa urce "altfel" imbracati decat toti ceilalti
- nu in ultimul rand, piesa lor chiar avea cap si coada, linie melodica si acel ceva....acel condiment care a inchegat totul |
|
| Sus |
|
 |
mr_flooo
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 7:35 pm Titlul subiectului: |
|
| agatha a scris: |
| Da, dar dak se mai intamplă? Oricum, desi piesa e oribilă (de fapt Lordi sunt oribili, piesa n-ar fi oribila daca n-ar fi cam slabuta pt. gen + ca vocea solistului parca ar veni exact din Iad), ma gandesc ca prin acceptarea unei piese rock la un contest de muzica pop, asta s-a dorit, sa se atraga mai mult tineret, si au reusit. Un singur lucru bun: rockerii s-au unit, si ceilalti ... nu! Lectie! |
well...invatatura de minte! |
|
| Sus |
|
 |
agatha
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
Da, dar dak se mai intamplă? Oricum, desi piesa e oribilă (de fapt Lordi sunt oribili, piesa n-ar fi oribila daca n-ar fi cam slabuta pt. gen + ca vocea solistului parca ar veni exact din Iad), ma gandesc ca prin acceptarea unei piese rock la un contest de muzica pop, asta s-a dorit, sa se atraga mai mult tineret, si au reusit. Un singur lucru bun: rockerii s-au unit, si ceilalti ... nu! Lectie! |
|
| Sus |
|
 |
oanazuzu
Data înscrierii: 01/Feb/2007 Mesaje: 434
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 6:36 pm Titlul subiectului: |
|
Agatha, hai mai puituz ca a trecut  !Stiam eu ca esti sensibila:) |
|
| Sus |
|
 |
agatha
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
Azi, cand i-am auzit din nou (dar mai ales cand i-am vazut) din nou pe Tonomat pe cei de la Lordi, am plans din nou, la fel ca acum aproape un an  ... Nu-mi vine nici acum sa cred ca au putut sa castige... |
|
| Sus |
|
 |
|