FAQ
   Căutare
   Membri
   Grupuri
   Înregistrare
   Mesaje private
   Autentificare
   Cine este conectat
Autentificare

Autentifică-mă automat la fiecare vizită

Info - TVR

RSS
Comentarii    Forum
Misto de Eurovision ! le trimitem o manea !
» FORUM TVR / EUROVISION 2007
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Următoare
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecteAcest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje
 Autor
Veteran

Data înscrierii: 27/Ian/2007
Locație: bucuresti
Trimis: Miercuri, 03 Octobrie 2007, 6:30 pm    Titlul subiectului:
Răspunde cu citat (quote)

crafaelo a scris:
roxana a scris:
crafaelo a scris:
si...cica am inceput scoala si noi...nu??
frate cat de trist a fost azi la faultate...ce de lumeeeeee...am stat afara pt ca in aula nu era loc...si m-am plimbat doua ore prin facultate fara sa aflu nimic interesant si am plecat acasa...
trist rau...

Trist?! Un tip asa sprinten la minte sa fie trist in prima zi de facultate?! Fii serios!

nu...la mine trist nu inseamna trist...inseamna ceva varza...
la mine cuvantul trist este o metafora daca pot sa-i spun asa... :)))

Ei, ai avut si tu un moment de dezamagire, probabil! Trece! Invata sa vezi mereu partea plina a paharului! Nu-i doar o vorba, totdeauna exista si-o parte buna in orice intamplare! Fii cool, frate!...
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
crafaelo
Veteran

Data înscrierii: 31/Ian/2007
Locație: rasnov
Trimis: Marți, 02 Octobrie 2007, 8:30 pm    Titlul subiectului:

roxana a scris:
crafaelo a scris:
frate cat de trist a fost azi la faultate...ce de lumeeeeee...am stat afara pt ca in aula nu era loc...si m-am plimbat doua ore prin facultate fara sa aflu nimic interesant si am plecat acasa...
trist rau...

Trist?! Un tip asa sprinten la minte sa fie trist in prima zi de facultate?! Fii serios!

nu...la mine trist nu inseamna trist...inseamna ceva varza...
la mine cuvantul trist este o metafora daca pot sa-i spun asa... Smile))
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
roxana
Veteran

Trimis: Marți, 02 Octobrie 2007, 6:03 pm    Titlul subiectului:

crafaelo a scris:
trist rau...

Sus
crafaelo
Veteran

Trimis: Luni, 01 Octobrie 2007, 7:11 pm    Titlul subiectului:

trist rau...
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
roxana
Veteran

Trimis: Luni, 01 Octobrie 2007, 2:08 pm    Titlul subiectului:

ariana_34 a scris:
roxana, esti foarte draguta si ai perfecta dreptate! :wink: instinctiv, ne aparam si dam vina pe celalalt!

C-asa e-n viata!
 Sus
ariana_34
Veteran

Data înscrierii: 14/Feb/2007

Trimis: Luni, 01 Octobrie 2007, 8:35 am    Titlul subiectului:

roxana, esti foarte draguta si ai perfecta dreptate! Wink instinctiv, ne aparam si dam vina pe celalalt!
 Sus
roxana
Veteran

Trimis: Sâmbătă, 29 Septembrie 2007, 6:03 pm    Titlul subiectului:

ariana_34 a scris:
:lol: :lol: :lol: explicatia asta-i si pe gustul meu! :wink:

Cand esti parinte si copilul realizeaza ceva, zici:" i-a uite, puiul mamei (tatei), ce frumos s-a descurcat!" Cand greseste copilul, zici: "Ai vazut , fiu-tau (fiica-ta)ce-a facut?!". Putini parinti isi dau seama de asta, dar daca urmaresti, ai sa vezi ca am dreptate! Probabil instinctiv ne aparam sau dam vina pe celalalt!
 Sus
ariana_34
Veteran

Trimis: Vineri, 28 Septembrie 2007, 4:45 pm    Titlul subiectului:

Laughing Laughing Laughing explicatia asta-i si pe gustul meu! Wink
 Sus
roxana
Veteran

Trimis: Joi, 27 Septembrie 2007, 7:08 pm    Titlul subiectului:

ariana_34 a scris:
ma gandesc, doar e al tau! :wink:

Esti draguta, cu toata modestia am sa recunosc ca-mi seamana, totusi, la inteligenta si bun gust! La rontaitul cablurilor electrice nu stiu cui seamana, dar stii, copiii ne seamana la calitati iar la defecte, le seamana altora!
 Sus
ariana_34
Veteran

Trimis: Marți, 25 Septembrie 2007, 4:45 pm    Titlul subiectului:

ma gandesc, doar e al tau! Wink
 Sus
roxana
Veteran

Trimis: Marți, 25 Septembrie 2007, 3:09 pm    Titlul subiectului:

ariana_34 a scris:
:lol: :lol: :lol: roxana, ai fost foarte clara, doar eu am fost cu mintea-n straita :lol: :lol: :lol:

Aha, mi se intampla si mie, nimic ciudat! Oricum am un pisic grozav, nu ca-i al meu!!!
 Sus
ariana_34
Veteran

Trimis: Luni, 24 Septembrie 2007, 4:35 pm    Titlul subiectului:

Laughing Laughing Laughing roxana, ai fost foarte clara, doar eu am fost cu mintea-n straita Laughing Laughing Laughing
 Sus
roxana
Veteran

Trimis: Luni, 24 Septembrie 2007, 3:37 pm    Titlul subiectului:

ariana_34 a scris:
mutumesc de informatii! :wink:
si ce-a facut Moga la Moculescu?

n-am fost clara sau esti ironica?! Ziceam ca pisoiul sa urmeze cariera lui moga, componistica deci! La moculescu au fost andrei si kamara, albnegru, si-au cantat, ca de obicei!
 Sus
ariana_34
Veteran

Trimis: Luni, 24 Septembrie 2007, 2:45 pm    Titlul subiectului:

mutumesc de informatii! Wink
si ce-a facut Moga la Moculescu?
 Sus
roxana
Veteran

Trimis: Duminică, 23 Septembrie 2007, 4:14 pm    Titlul subiectului:

DeeDee a scris:
roxana a scris:
M-am luat cu alte chestii...Sigur ca-si schimba dantisorii, pisicile la 4,5-5 luni, cateii la 6 luni. Deci pisicul meu, pe numele lui gipsy, datorita culorii negre dar si unor trasaturi haioase de caracter, ca si faptului ca-i maidanez la origini, tocmai ere 5-6 luni, eu consider ca-i nascut la 1 mai. Adora muzica, a mancat firele de la toate aparatele reproducatoare de muzica, o sa mearga probabil la conservator, deoarece stie si sa cante, uneori il imita pe traistariu, e plin de talente, deschide orice usa, mananca ca un capcaun, probabil pt generatii intregi care-au rabdat, dar si musca ca un turbat, il alintam cu porecle ca: nevastuica turbata, chupacabra, varcolac!

ce pisoi cult ai. o sa ajunga dj :) sa-ti traiasca ani multi :D si catelul la fel. O sa fiu si eu atenta cand schimba si pisicii mei dintisorii
l-am vazut aseara pe Andrei la euforia (parca) dar nu m-am uitat mult ca era tarziu :oops:

Cult si educat pisoiul! Multumesc asemenea, sper sa imbratiseze o cariera componistica, ai vazut moga ce succes are! Baietii au fost ieri la moculescu, eu am scris chiar cand incepuse, presupun ca n-a citit nimeni si prea putini au urmarit tvr2!
 Sus
roxana
Veteran

Trimis: Duminică, 23 Septembrie 2007, 4:08 pm    Titlul subiectului:

ariana_34 a scris:
roxana, ce-mi place...vreau si eu un pisic ca al tau :wink: ...si pisic si negru si istet..sa-ti traiasca!

uitasem :wink: astept cu nerabdare noutati despre eventualele modificari referitoare la ESC;
Maruta, pana la urma, face alta emisiune sau doar asteapta momentul oprtun sa iasa la rampa? :twisted:

Doamne, e plin bucurestiul de matze negre si frumoase, e ingrozitor ca nu le poti adaposti pe toate!
Modificari or sa fie, dar deoacamdata nu face nimeni caz de ele!

Maruta va face emisiune la protv, din octombrie, de la 18, in locul lui teo!
 Sus
DeeDee
Veteran

Data înscrierii: 03/Feb/2007
Locație: cu TodoMondo!
Trimis: Duminică, 23 Septembrie 2007, 3:27 pm    Titlul subiectului:

roxana a scris:
M-am luat cu alte chestii...Sigur ca-si schimba dantisorii, pisicile la 4,5-5 luni, cateii la 6 luni. Deci pisicul meu, pe numele lui gipsy, datorita culorii negre dar si unor trasaturi haioase de caracter, ca si faptului ca-i maidanez la origini, tocmai ere 5-6 luni, eu consider ca-i nascut la 1 mai. Adora muzica, a mancat firele de la toate aparatele reproducatoare de muzica, o sa mearga probabil la conservator, deoarece stie si sa cante, uneori il imita pe traistariu, e plin de talente, deschide orice usa, mananca ca un capcaun, probabil pt generatii intregi care-au rabdat, dar si musca ca un turbat, il alintam cu porecle ca: nevastuica turbata, chupacabra, varcolac!

ce pisoi cult ai. o sa ajunga dj Smile sa-ti traiasca ani multi Very Happy si catelul la fel. O sa fiu si eu atenta cand schimba si pisicii mei dintisorii
l-am vazut aseara pe Andrei la euforia (parca) dar nu m-am uitat mult ca era tarziu Embarassed
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
crafaelo
Veteran

Trimis: Duminică, 23 Septembrie 2007, 8:58 am    Titlul subiectului:

ariana_34 a scris:
roxana, ce-mi place...vreau si eu un pisic ca al tau Wink ...si pisic si negru si istet..sa-ti traiasca!

uitasem Wink astept cu nerabdare noutati despre eventualele modificari referitoare la ESC;
Maruta, pana la urma, face alta emisiune sau doar asteapta momentul oprtun sa iasa la rampa? Twisted Evil

o sa faca la pro tv...am citit in pro tv magazin...
o sa aiba spatiul de emisie a lui teo...
 Sus
ariana_34
Veteran

Trimis: Duminică, 23 Septembrie 2007, 8:54 am    Titlul subiectului:

roxana, ce-mi place...vreau si eu un pisic ca al tau Wink ...si pisic si negru si istet..sa-ti traiasca!

uitasem Wink astept cu nerabdare noutati despre eventualele modificari referitoare la ESC;
Maruta, pana la urma, face alta emisiune sau doar asteapta momentul oprtun sa iasa la rampa? Twisted Evil
 Sus
roxana
Veteran

Trimis: Sâmbătă, 22 Septembrie 2007, 11:58 am    Titlul subiectului:

DeeDee a scris:
aaaa ce frumos :D
nu stiam ca si pisicii isi pierd dintisorii :oops: cat de mare e? :)

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
    Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Următoare
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecteAcest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje
Pagina 1 din 24

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Harta site   Contact    Copyright © 2007TVR   Termeni si conditii   Organizatie   Date tehnice   Achizitii publice

[ Administrator ] [ Moderator ]
Cei mai mulți utilizatori conectați au fost 387 la data de Sâmbătă, 10 Februarie 2007, 11:10 pm