|
|
|
cora
Data înscrierii: 28/Ian/2007 Mesaje: 233 Locație: Petrosani
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 12:33 am Titlul subiectului: |
|
Nu ! In nici un caz !  |
|
| Sus |
|
 |
dama_dulce
Data înscrierii: 29/Ian/2007 Mesaje: 726 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
cora
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 12:26 am Titlul subiectului: |
|
Imi pare rau de Andra ! |
|
| Sus |
|
 |
Mix
Veteran
Data înscrierii: 28/Ian/2007 Mesaje: 1030
|
|
| Sus |
|
 |
oanazuzu
Data înscrierii: 01/Feb/2007 Mesaje: 434
|
|
| Sus |
|
 |
dama_dulce
Data înscrierii: 29/Ian/2007 Mesaje: 726 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
frenchkiss_cristina
Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 79 Locație: craiova
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 12:16 am Titlul subiectului: |
|
mah acum faptul e consumat .. dracula a ramas in concurs , si locomondo la fel ; sa castige cel mai bun , indiferent ce ne certam noi aici , p ei nu ii influenteaza q nimik , dak melodia dracula e mai buna sa castige ea , dak nu cinste celor d la locomondo bv lor si gata  fara sa ne certam si sa ii jignim p altii  |
|
| Sus |
|
 |
alamiku
Data înscrierii: 01/Feb/2007 Mesaje: 307
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 12:13 am Titlul subiectului: pt Mix si toti ceilalti |
|
cred ca Andra e o victima colaterala ... Moga si Co. sunt vinovati pentru moralitate de cea mai joasa spetza ... oare stie ei  ce e aia moralitate (cand e vorba de cheshcherei) ... ?  |
|
| Sus |
|
 |
cora
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 12:08 am Titlul subiectului: |
|
auci !  |
|
| Sus |
|
 |
Mix
Veteran
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 12:06 am Titlul subiectului: Re: Marius "Copy/Cut-Paste" Moga |
|
| alamiku a scris: |
Ok! Sa zicem ca plagiat e mult spus! (a scapat ca prin urechile acului si de data asta ... oare?... Poate se invata minte, si nu ne mai minte in fata cu nu a copiat, insa dati-mi voie sa ma indoiesc de asta)
Maneaua cu iz de Ruslana "Dracula, my love" care se presupune ca va reprezenta Romania la Eurovision 2007, este o copie xerox de toata rushinea dupa soloul de la "When religion comes to town" (E-Type). Cel mai grav: !!! Sunt 8 note in sir, nota cu nota identic luate!!! Moga a mai facut o "capodopera" unica? I don't think so!
Hai sa-l desfacem in bucati, conform analizei de specialitate:
A schimbat tonalitatea din Do minor in Sol minor (mare inginerie),
masura insa a pastrat-o la fel: Alla Brave (de aici incepi sa-ti dai seama cam cum e cu copiile),
Sistemul international: (surpriza) modal (si la una si la alta),
Modul: Dorian (la ambele),
tehnica componistica: repetitiva (din nou la ambele) de ce oare e la fel?
Armonia: Stationara (ma dor degetele scriind ca la ambele) (dar mai rau ma doare capul) Deci singura diferenta valabila (care de fapt nu este diferenta si doar ajustare este citez "motivul melodic central este acelasi, compus din 8 sunete, transpuse cu o cvinta perfecta mai sus în "Dracula, my love" fata de "When religion comes to town" Acum aveti dovada ca este o copie!
5 criterii identice plus cele 8 note inlantuite in aceeasi ordine! Mai clar nici el nu putea sa faca!
Oricum, chilotzel, ramane unul dintre cei mai buni copiatori compozitori din Romania, daca nu cel mai bun ... cand totul este evident, se gasesc destul de multi care sa il apere! Asta e! Cei de la Xerox au cazut pe locul 2 in top pentru ca pe 1 e Marius "Copy/Cut-Paste" Moga!
A atins apogeul!
Cu drag,
Nepotu' lu' Dracula |
Nu asta e cel mai grav. Da un click pe semnatura mea si asculta piesa pana la sfarsit.  |
|
| Sus |
|
 |
alamiku
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 12:05 am Titlul subiectului: Marius "Copy/Cut-Paste" Moga |
|
 Ok! Sa zicem ca plagiat e mult spus!  (a scapat ca prin urechile acului si de data asta ... oare?... Poate se invata minte, si nu ne mai minte in fata cu nu a copiat, insa dati-mi voie sa ma indoiesc de asta)
Maneaua cu iz de Ruslana "Dracula, my love" care se presupune ca va reprezenta Romania la Eurovision 2007, este o copie xerox de toata rushinea dupa soloul de la "When religion comes to town" (E-Type). Cel mai grav: !!! Sunt 8 note in sir, nota cu nota identic luate!!! Moga a mai facut o "capodopera" unica?  I don't think so!
Hai sa-l desfacem in bucati, conform analizei de specialitate:
A schimbat tonalitatea din Do minor in Sol minor (mare inginerie),
masura insa a pastrat-o la fel: Alla Brave (de aici incepi sa-ti dai seama cam cum e cu copiile),
Sistemul international: (surpriza) modal (si la una si la alta),
Modul: Dorian (la ambele),
tehnica componistica: repetitiva (din nou la ambele) de ce oare e la fel?
Armonia: Stationara (ma dor degetele scriind ca la ambele) (dar mai rau ma doare capul) Deci singura diferenta valabila (care de fapt nu este diferenta si doar ajustare este citez "motivul melodic central este acelasi, compus din 8 sunete, transpuse cu o cvinta perfecta mai sus în "Dracula, my love" fata de "When religion comes to town" Acum aveti dovada ca este o copie!
5 criterii identice plus cele 8 note inlantuite in aceeasi ordine! Mai clar nici el nu putea sa faca!
Oricum, chilotzel, ramane unul dintre cei mai buni copiatori compozitori din Romania, daca nu cel mai bun ... cand totul este evident, se gasesc destul de multi care sa il apere! Asta e! Cei de la Xerox au cazut pe locul 2 in top pentru ca pe 1 e Marius "Copy/Cut-Paste" Moga!
A atins apogeul!
Cu drag,
Nepotu' lu' Dracula |
|
| Sus |
|
 |
cora
|
Trimis: Vineri, 02 Februarie 2007, 12:02 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| Sus |
|
 |
Mix
Veteran
|
|
| Sus |
|
 |
Godfroid
Data înscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 102
|
|
| Sus |
|
 |
baby_july000
Data înscrierii: 01/Feb/2007 Mesaje: 104 Locație: SiBiU
|
Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 11:55 pm Titlul subiectului: Re: Moga vrajeala |
|
HOLLY DOLLY |
|
| Sus |
|
 |
baby_july000
|
Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 11:55 pm Titlul subiectului: Re: Moga vrajeala |
|
si alu locomondo e facuta dupa desene animate --> HOLLT DOLLY  |
|
| Sus |
|
 |
Rahela
Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 316 Locație: sub dush
|
|
| Sus |
|
 |
alamiku
|
Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 11:54 pm Titlul subiectului: Moga vrajeala |
|
E o tentativa de manea cu sonoritati de Ruslana! Facuta din "When religion comes to town" (1996) a celor de la E-Type (Suedia) ... |
|
| Sus |
|
 |
baby_july000
|
Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 11:51 pm Titlul subiectului: |
|
asculta o manea si asculta melodia asta .......si vb dupa aia nu scrie aiureli  |
|
| Sus |
|
 |
cora
|
Trimis: Joi, 01 Februarie 2007, 11:51 pm Titlul subiectului: |
|
Pt -dulce
Nu mai facem concurs !
Trimitem la misto o manea . |