FAQ
   Căutare
   Membri
   Grupuri
   Înregistrare
   Mesaje private
   Autentificare
   Cine este conectat
Autentificare

Autentifică-mă automat la fiecare vizită

Info - TVR

RSS
Comentarii    Forum
Am scapat de MOGA!!!!!!!!!!!!!!! Uraaaaaaaaaaa!
» FORUM TVR / EUROVISION 2007
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18  Următoare
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecteAcest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje
 Autor

Data înscrierii: 04/Feb/2007

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 4:33 pm    Titlul subiectului:
Răspunde cu citat (quote)

ba mai lasati-ne...atunci ar trebui sa facem o petitie in care sa cerem celor de la locomondo sa se lase de cantat!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil nu va mai legati de moga!k el ii singuru care o putut sa faca o melodie intradevar buna pt eurovision
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dumis

Data înscrierii: 07/Feb/2007

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 4:32 pm    Titlul subiectului:

igorR a scris:
LOCOMOTION a scris:
igorR a scris:
misto de locco monzi evident Cool

asculta si mai vorbim
../watch?v=oy_m2e2R_zU

=)))))))))))))))

ce draq mai e si asta ? nu vad legatura !
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
igorR

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 4:27 pm    Titlul subiectului:

LOCOMOTION a scris:
igorR a scris:

asculta si mai vorbim
../watch?v=oy_m2e2R_zU

=)))))))))))))))
 Sus
LOCOMOTION

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 4:25 pm    Titlul subiectului:

igorR a scris:

asculta si mai vorbim
../watch?v=oy_m2e2R_zU
 Sus
igorR

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 4:24 pm    Titlul subiectului:

Sus
LOCOMOTION

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 4:24 pm    Titlul subiectului:

dumis a scris:
lady_mystyque a scris:
chiar asa nu va mai bucurati atata si dati cu paru in cap lu moga ca pana la urma tot o sa intre piesa !!!!!!!!!!!!!!!! ceo sa mai rad atunci!!!!
frumos ar fi sa ia si eurovisionu!

si daca o sa reintre in finala ce o sa mai faceti ?

CHEF !
../watch?v=oy_m2e2R_zU
 Sus
dumis

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 4:23 pm    Titlul subiectului:

lady_mystyque a scris:
chiar asa nu va mai bucurati atata si dati cu paru in cap lu moga ca pana la urma tot o sa intre piesa !!!!!!!!!!!!!!!! ceo sa mai rad atunci!!!!

si daca o sa reintre in finala ce o sa mai faceti ?
 Sus
lady_mystyque

Locație: iasi
Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 4:21 pm    Titlul subiectului:

Sus
igorR

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 4:17 pm    Titlul subiectului: Re: Am scapat de MOGA!!!!!!!!!!!!!!! Uraaaaaaaaaaa!

ioana a scris:
dumis a scris:
ioana a scris:
Vreau sa felicit membrii comisiei care au scos acea piesa de toata jena! Sa va tineti tari pe pozitii! Nu lasati ignorantii sa va faca probleme! Felicitari si sa speram ca pana la urma acest concurs va fi pe bune! Very Happy

si trebuia neaparat sa faci topic pentru asta ? nu puteai sa scrii intr-un thread deja facut ?

Pai de ce nu? Pro-Moga de ce sunt atat de multe! Sunt prea multi manelisti? HMMMMMMMMM....

dar vai ioana esti de toata jena draga eu cred ca nu faci diferentza intre o manea si melodia draqula... asta e... esti "cam" fara ureche muzicala dar in fine e parerea ta ti o respect dar ma bufneste rasul ... nici nu te bazezi pe ceva concret si .... stai linistita dracula va intra din nou in finala sa vedem atunci ce o sa mai ziceti kiss ya
 Sus
ioana

Data înscrierii: 31/Ian/2007

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 3:58 pm    Titlul subiectului:

oanazuzu a scris:
Asa suntem noi...mai intai lasam samantza de scandal sa incolteasca si infloreasca, intre timp facem si vro doua semifinale sa scoatem bani de semintze si pt la anul, apoi mai apar unii care fac scandal de scandal, unii organizeaza comisii, altii semneaza petitii, altii fac contestatie si restul face scandal ca de ce nu se dau rezultatele contestatiei........scine oare are de castigat din asa ceva fratilor??

TVR! Face audienta pe banii publici! Wink
 Sus
oanazuzu

Data înscrierii: 01/Feb/2007

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 3:55 pm    Titlul subiectului:

Asa suntem noi...mai intai lasam samantza de scandal sa incolteasca si infloreasca, intre timp facem si vro doua semifinale sa scoatem bani de semintze si pt la anul, apoi mai apar unii care fac scandal de scandal, unii organizeaza comisii, altii semneaza petitii, altii fac contestatie si restul face scandal ca de ce nu se dau rezultatele contestatiei........scine oare are de castigat din asa ceva fratilor??
 Sus
ioana

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 3:52 pm    Titlul subiectului: Re: Am scapat de MOGA!!!!!!!!!!!!!!! Uraaaaaaaaaaa!

dumis a scris:
ioana a scris:
Vreau sa felicit membrii comisiei care au scos acea piesa de toata jena! Sa va tineti tari pe pozitii! Nu lasati ignorantii sa va faca probleme! Felicitari si sa speram ca pana la urma acest concurs va fi pe bune! Very Happy

si trebuia neaparat sa faci topic pentru asta ? nu puteai sa scrii intr-un thread deja facut ?

Pai de ce nu? Pro-Moga de ce sunt atat de multe! Sunt prea multi manelisti? HMMMMMMMMM....
 Sus
ioana

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 3:51 pm    Titlul subiectului:

yasmine a scris:
retired a scris:
yasmine a scris:
ioana a scris:
Moga stai linistit! Furi la anul alta piesa si poti candida ptr. tara de unde te+ai inspirat!!!!!! E si maine o zi!
LOL ESTI TARE!!

Eu nu inteleg cum de nu se creaza o petitie prin care sa-i cerem lui Moga sa-si faca "mea culpa" in fata românilor pentru ca a vrut sa le traga teapa cu melodia lui. Nu l-a interesat ca piesa e si furata si difuzata dupa 1 octombrie, important a fost pentru el sa ajunga la Helsinki si, probabil, sa castige si el cateva milioane de euro, ca Traistariu. Marius Moga trebuie sa-si ceara scuze tuturor!!! E un hot si un mincinos si pentru asta trebuie blamat, nu incurajat !!!
FA TU PETITIE SI EU SEMNEZ.E O IDEE BUNA!!!!!!!!

Dada, ca tot se poarta petitiile! Daca o scrii retired, eu una o semnez! Si se pare ca nu sunt singura! Wink
 Sus
dumis

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 3:50 pm    Titlul subiectului: Re: Am scapat de MOGA!!!!!!!!!!!!!!! Uraaaaaaaaaaa!

ioana a scris:

Sus
ioana

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 3:49 pm    Titlul subiectului:

oanazuzu a scris:
Duoamne, cat am auzit saptamanile astea numele lui Moga..;Chiar trebuiesc zeci de mii de topice, discutii fara rost?8?A iesit din competitie si nu va mai intra asta e clar ca altfel ne facem de cacao si mai rau!

Asa e Oana! Ai mare dreptate! Daca va intra ne facem de kko rau!
 Sus
ioana

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 3:48 pm    Titlul subiectului:

anmira a scris:
ioana a scris:
retired a scris:
yasmine a scris:
ioana a scris:
Moga stai linistit! Furi la anul alta piesa si poti candida ptr. tara de unde te+ai inspirat!!!!!! E si maine o zi!
LOL ESTI TARE!!

Eu nu inteleg cum de nu se creaza o petitie prin care sa-i cerem lui Moga sa-si faca "mea culpa" in fata românilor pentru ca a vrut sa le traga teapa cu melodia lui. Nu l-a interesat ca piesa e si furata si difuzata dupa 1 octombrie, important a fost pentru el sa ajunga la Helsinki si, probabil, sa castige si el cateva milioane de euro, ca Traistariu. Marius Moga trebuie sa-si ceara scuze tuturor!!! E un hot si un mincinos si pentru asta trebuie blamat, nu incurajat !!!

Un om care gandeste! Slava Domnului! D-l Mogaaaaaaaaa, ati auzit? Asteptam scuze ca ne-ati bruiat urechile cu maneaua dvs!!!!!!!!!!!!!!

Very Happy Very Happy Very Happy Ceva -ceva o iesi! Iar daca o va face, tot respectul meu! Avand in vedere ca nu se va intampla....HMMMMMMMMMMMMMM

Cineva spunea ca e foarte ocupat, si, de altfel , nu-i iese nimic din afacerea asta cu scuzele. TIME IS MONEY!
 Sus
yasmine

Data înscrierii: 27/Ian/2007

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 3:48 pm    Titlul subiectului:

retired a scris:
yasmine a scris:
ioana a scris:
LOL ESTI TARE!!

FA TU PETITIE SI EU SEMNEZ.E O IDEE BUNA!!!!!!!!
 Sus
oanazuzu

Data înscrierii: 01/Feb/2007

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 3:46 pm    Titlul subiectului:

Duoamne, cat am auzit saptamanile astea numele lui Moga..;Chiar trebuiesc zeci de mii de topice, discutii fara rost?8?A iesit din competitie si nu va mai intra asta e clar ca altfel ne facem de cacao si mai rau!
 Sus
anmira
Veteran

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 3:44 pm    Titlul subiectului:

ioana a scris:
retired a scris:
yasmine a scris:
ioana a scris:
LOL ESTI TARE!!

Un om care gandeste! Slava Domnului! D-l Mogaaaaaaaaa, ati auzit? Asteptam scuze ca ne-ati bruiat urechile cu maneaua dvs!!!!!!!!!!!!!!

Cineva spunea ca e foarte ocupat, si, de altfel , nu-i iese nimic din afacerea asta cu scuzele. TIME IS MONEY!
 Sus
ioana

Trimis: Miercuri, 07 Februarie 2007, 3:41 pm    Titlul subiectului:

retired a scris:
yasmine a scris:
ioana a scris:
LOL ESTI TARE!!

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
    Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 15, 16, 17, 18  Următoare
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecteAcest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje
Pagina 16 din 18

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Harta site   Contact    Copyright © 2007TVR   Termeni si conditii   Organizatie   Date tehnice   Achizitii publice

[ Administrator ] [ Moderator ]
Cei mai mulți utilizatori conectați au fost 387 la data de Sâmbătă, 10 Februarie 2007, 11:10 pm