FAQ
   Căutare
   Membri
   Grupuri
   Înregistrare
   Mesaje private
   Autentificare
   Cine este conectat
Autentificare

Autentifică-mă automat la fiecare vizită

Info - TVR

RSS
Comentarii    Forum
finala
» FORUM TVR / EUROVISION 2007
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecteAcest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje
 Autor
Veteran

Data înscrierii: 03/Feb/2007
Locație: cu TodoMondo!
Trimis: Duminică, 16 Decembrie 2007, 9:52 am    Titlul subiectului:
Răspunde cu citat (quote)

salut si tie.
intr-adevar, "curat mestesug de tampenie" Laughing
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
ariana_34
Veteran

Data înscrierii: 14/Feb/2007

Trimis: Duminică, 16 Decembrie 2007, 8:20 am    Titlul subiectului:

salut, DeeDee! salut tuturor!
full, full, dar chiar toate subiectele!? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DeeDee
Veteran

Trimis: Sâmbătă, 15 Decembrie 2007, 4:30 am    Titlul subiectului:

o fi full Laughing
 Sus
ariana_34
Veteran

Trimis: Joi, 13 Decembrie 2007, 12:46 pm    Titlul subiectului:

sa stii ca ai dreptate! i-am scris lui Dot un mesaj, dar a ramas fara rezolvare, mi-a promis ca va verifica....cred ca a verificat si gata!...tot forumul are aceeasi problema...ce ma mai enerveaza! Rolling Eyes
 Sus
roxana
Veteran

Data înscrierii: 27/Ian/2007
Locație: bucuresti
Trimis: Miercuri, 12 Decembrie 2007, 9:13 pm    Titlul subiectului:

astora nu le pasa de noi!
 Sus
lucy777
Veteran

Data înscrierii: 28/Mar/2007
Locație: Bucuresti
Trimis: Luni, 03 Decembrie 2007, 5:35 pm    Titlul subiectului:

Melodia care va reprezenta Elvetia la Eurovision 2008:

Paolo Meneguzzi - Era stupendo

.dailymotion.com/video/x3n6b9_paolo-meneguzzi-musica_news
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ariana_34
Veteran

Trimis: Marți, 15 Mai 2007, 9:08 am    Titlul subiectului:

ayan a scris:
stiti cumva daca finala eurovision e inregostrata undeva si poate fi gasita pe site-ul tvr, ca eu tot o caut si nu am gasit numai semifinala?
merci!

o gasesti la "emisiuni de la A-Z si inregistrari"
.tvr./inregistrari.php?id=Eurovision%202007%20*Finala
 Sus
ayan

Data înscrierii: 30/Ian/2007

Trimis: Luni, 14 Mai 2007, 8:42 pm    Titlul subiectului:

stiti cumva daca finala eurovision e inregostrata undeva si poate fi gasita pe site-ul tvr, ca eu tot o caut si nu am gasit numai semifinala?
merci!
 Sus
DeeDee
Veteran

Trimis: Luni, 14 Mai 2007, 12:41 pm    Titlul subiectului:

in sfarsit gasesc si eu o pagina cu oameni care sa nu se uite asa Confused la mine cand le zic de letonia. chiar o vedeam foarte sus in top. si merci seether ptr poze Wink
 Sus
seether
Veteran

Data înscrierii: 26/Ian/2007
Locație: http://www.monden.info
Trimis: Duminică, 13 Mai 2007, 9:41 pm    Titlul subiectului:

Asa stiam si eu, da nu de aici de pe forum
Cat despre topic nou, n-ai nicio sansa! Moderatorii ne-au abandonat de prin februarie.
 Sus
Ana

Data înscrierii: 01/Feb/2007

Trimis: Duminică, 13 Mai 2007, 9:38 pm    Titlul subiectului:

Si apropo de inspiratie parca piesa Serbie era inspirata dintr-o piesa. Era postat pe aici pe forum.
 Sus
Ana

Trimis: Duminică, 13 Mai 2007, 9:37 pm    Titlul subiectului:

As vrea un nou topic unde fiecare poate sa spuna ce a votat sau ce melodie le-a placut cel mai mult. Sa uitam de nationalism si sa vorbim obiectiv despre toate piesele. Eu am votat Letonia si Lituania(o piesa superba).
 Sus
seether
Veteran

Trimis: Duminică, 13 Mai 2007, 9:34 pm    Titlul subiectului:

La Letonia mi se pareau mult prea 'inspirate' primele acorduri.
 Sus
Ana

Trimis: Duminică, 13 Mai 2007, 9:32 pm    Titlul subiectului:

Si eu am votat Letonia.
 Sus
seether
Veteran

Trimis: Duminică, 13 Mai 2007, 9:29 pm    Titlul subiectului:

Cateva dintre pozele de la petrecerea Eurovision de aseara.... am si filmat, da nu se vede nimic =)) Da las ca oricum or sa fie filmari destule de la stiri

.img73.imageshack.us/img73/2139/picture0122ld1.jpg

.img73.imageshack.us/img73/5277/picture0112zi8.jpg

.img73.imageshack.us/img73/5396/picture0092iq0.jpg

.img73.imageshack.us/img73/2183/picture0032ok7.jpg

.img73.imageshack.us/img73/4342/picture0162uq3.jpg

.img73.imageshack.us/img73/757/picture0302wk9.jpg

.img73.imageshack.us/img73/2343/picture0332fg8.jpg

.img73.imageshack.us/img73/7018/picture0452kz2.jpg
 Sus
pretty

Data înscrierii: 13/Feb/2007

Trimis: Duminică, 13 Mai 2007, 6:21 pm    Titlul subiectului:

Ovydyus a scris:
Dupa parerea mea cea mai buna piesa kre a concurat in finala a fost cea a reprezentatilor Letoniei "Questa notte"...Are d toate piesa: este si dansabila, melodia e super, duce spre vals...Din pakte cei kre voteaza sunt niste "pustani" in materie de muzica care nu au nimic in comun cu acest fenomen...Imi pare rau sa o spun, dar in Europa de astazi, cultura lipseste cu desavarsire... Melodia asta este O OPERA DE ARTA!!! Mai ales k a fost cantata de tenori adevarati si in limba italiana...
P.S. Eu personal am votat aceasta melodie de pe 3 telefoane diferite...Pt cei kre spun k de ce n-am votat-o...

da si mie mi-a placut mult, chiar din semifinala
si germania a fost ff buna
oricum primii 10 nu au fost cei mai buni

BBC: "voturile s-au dat pe criterii regionale au dat ca exemplu tarile nordice, tarile din spatiul ex-iugoslav si pe cele din fosta urss"

oare si astia sunt subiectivi?
cred ca iau apararea romaniei Laughing
 Sus
Ovydyus

Data înscrierii: 13/Mai/2007

Trimis: Duminică, 13 Mai 2007, 6:16 pm    Titlul subiectului:

Dupa parerea mea cea mai buna piesa kre a concurat in finala a fost cea a reprezentatilor Letoniei "Questa notte"...Are d toate piesa: este si dansabila, melodia e super, duce spre vals...Din pakte cei kre voteaza sunt niste "pustani" in materie de muzica care nu au nimic in comun cu acest fenomen...Imi pare rau sa o spun, dar in Europa de astazi, cultura lipseste cu desavarsire... Melodia asta este O OPERA DE ARTA!!! Mai ales k a fost cantata de tenori adevarati si in limba italiana...
P.S. Eu personal am votat aceasta melodie de pe 3 telefoane diferite...Pt cei kre spun k de ce n-am votat-o...
 Sus
CatalinS

Data înscrierii: 13/Mai/2007

Trimis: Duminică, 13 Mai 2007, 5:55 pm    Titlul subiectului:

Mult mai simplu ar fi sa ne impartim pe judete: 42 de noi tari. Asa ca sa fim noi siguri. Dupa aia ii facem praf pe toti. Iar daca vedem ca nu merge, ne impartim pe comune. Pentru ca oricum voturile a 50 de cetateni din Andora valoreaza cat toate voturile Germaniei.

Insa trebuie sa recunoastem ca baba Eurovisionului nu este la capitolul organizare sau la capitolul corectitudine. Buba este la dobitocul care tine in mana o telecomanda, fie ca se afla in Germania, in Anglia sau in Romania. Un dobitoc pe care nimeni nu il baga in seama si caruia dintr-o data i se ofera o putere foarte mare: sa voteze pentru castigatorul unui concurs prestigios. Reactia dobitocului este asemeni unui porc caruia ii arunci niste lauri si ii calca in picioare. Dobitocul voteaza la bascalie in timp ce rade prosteste. Cum poate el sa isi bage picioarele in toti? Pai simplu, voteaza Ucraina sau Finlanda (anul trecut). Un juriu specializat ar putea fi o solutie, dar ar scadea din popularitatea Eurovision si nu sunt garantii ca va fi intotdeauna corect.
 Sus
seether
Veteran

Trimis: Duminică, 13 Mai 2007, 5:13 pm    Titlul subiectului:

Propun sa impartim Romania in Transilvania, Muntenia, Dobrogea, Ardeal, Banat, Maramures si Moldova 2, sa vedeti ce castigam si noi pe urma! Laughing

si acu, copy paste de pe celalalt topic, ca sa citeasca toata lumea ce am de zis:

Eu am ascultat dinainte toate piesele Eurovision si Serbia clar n-avea ce cauta printre primele 20 de locuri, e praf piesa aia. Dar vorba ceea, deja a ajuns sa fie un concurs politic al Europei de Est mai mult , prea multe tari vestice au iesit la semifinala. Din cauza asta am si pierdut niste voturi, si mereu ziceam in acelasi timp cu prezentatorii cui vor acorda cele mai mari puncte, in functie de vecinii sai, sau pur si simplu in functie de istorie

Ok, poate ca nu meritam noi primu loc, da nu-mi ziceti ca Bulgaria avea ce cauta inaintea noastra cu piesa aia penibila xerox dupa Luminita Anghel si Sistem + incantatii scoase din Harry Potter, sau ca piesa Nataliei Barbu era mai misto decat a noastra, fiindca nu era - era doar o piesa identica dupa Evanescence, cantata de o fata frumoasa. Iar de Ukraina nu mai zic, fiindca am si scris de dinainte la mine pe blog ca ei vor castiga, au avut cea mai kitschoasa piesa si cel mai kitschos show, iar ukrainienii nu il suporta pe Verka si nu au vrut sa ii reprezinte Piesa Greciei = manea... Piesa Turciei , cu shekerim, este copiata... De Armenia, Ungaria, Bosnia nu mai zic nimic - atat de marfa au fost piesele lor, incat puteam adormi lejer dupa primele acorduri, si n-am retinut nimic din ele.

Piesa Belarusului e singura care chiar imi placea , cantata de Koldun, si credeam ca va iesi printre primele... plus ca a avut show marfa.... Si piesa Germaniei la fel, era marfa si mi-a ramas in cap.

Nu incepeti acum cu textele gen "Dracula my love ar fi castigat, v-am zis eu!" fiindca deja s-a discutat la Helsinki chestia asta acu un car de ani: nu, nu ar fi castigat, ar fi fost descalificata. Valabil si pt mesajele gen "v-am zis eu ca n-o sa facem nimic". Piesa baietilor de la Todomondo era singura care merita sa ne reprezinte dintre toate piesele participante la Eurovision, si singura in regula cu regulamentul .

Cred ca daca am fi avut showul de la finala Romaniei, tzoalele de acolo, si varianta aia a melodiei, aia simpla si frumoasa, nu ultima varianta , cea facuta de Carcota, care practic si-a batut joc de melodie si a umplut-o aiurea cu instrumentale, doar ca sa isi ia si el niste bani, am fi iesit pe un loc mult mai bun. reorchestratia curului..... De acu inainte ar trebui sa fie naibii lasata varianta care a castigat, sa nu mai o schimbe ei ca idiotii
 Sus
violet

Data înscrierii: 05/Feb/2007
Locație: Braila
Trimis: Duminică, 13 Mai 2007, 5:12 pm    Titlul subiectului:

Sunt 100% de acord! Chiar am scapat eu de scris. Acesta nu este concurs, atat timp cat se voteaza pe vecinatati. E chiar o mizerie! Nu ca am fi avut noi cea mai buna piesa, dar nici niste "opere" ridicole nu aveau ce cauta acolo. Nici reprezentantul Turciei nu m-a impresionat, cu toata calificarea lui, dupa spusele prezentarii, ca trebuia sa aiba si piesa. Am avut supervoci la acest concurs de mizerie si au ocupat un loc mult prea indepartat de podium(ma refer la Marcel Pavel si Monica Anghel, desigur).
Atata pompa pentru nimic...concursul lu'peste...
Iar marea castigatoare ar trebui sa se mai uite si in oglinda sa se vada cand gesticuleaza prea expresiv...
 Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
    Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecteAcest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Harta site   Contact    Copyright © 2007TVR   Termeni si conditii   Organizatie   Date tehnice   Achizitii publice

[ Administrator ] [ Moderator ]
Cei mai mulți utilizatori conectați au fost 387 la data de Sâmbătă, 10 Februarie 2007, 11:10 pm