|
|
|
CatalinS
Data înscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 13
|
Trimis: Duminică, 13 Mai 2007, 5:03 pm Titlul subiectului: |
|
O noua finala Eurovision ... o noua dezamagire. Ma convig la fiecare finala de justetea deciziei Italiei de a se retrage. Practic cine a castigat Eurovisionul anul acesta? Pai daca scoatem voturile nenumaratelor tari ex-Yugoslave, care au dat toate cate 12 puncte Serbiei, castigatorul detasat ar fi fost un travestit sonat din Ucraina. Dupa ce s-a intamplat anul trecut cu Lordi, aceasta ar fi fost o grea lovitura pentru Eurovision. Ce sa ne legam noi de Locomondo, daca ii imbracat pe toti in femei, le dadeam cu putin ruj pe buze, acum erau in primii 5. Nici nu conteaza cum cantau, de parca Ucraina a avut piesa. Si mai trist este ca Ucraina nu a fost infranta prin valoarea piesei Serbiei, ci asa cum se intampla la Eurovision, votul are adanci motivatii sentimantale. O piesa exceptionala cum a fost cea a Georgiei a trecut neobservata: cine are afinitati cu Georgia?
Subiectivitatea publicului care voteaza este scandaloasa, acesta nici nu poate fi numit concurs iar rezultatele nici nu merita recunoscute. |
|
| Sus |
|
 |
pretty
Data înscrierii: 13/Feb/2007 Mesaje: 588
|
Trimis: Duminică, 13 Mai 2007, 4:33 pm Titlul subiectului: Re: Manoliu la puscarie!!! |
|
| Privillege a scris: |
| E bine ca ai si tu ceva pt care sa multumesti lui dumnezeu....Ce meschin si penibil suna! |
Draguta, tu ar trebui sa te abti cu orice fel de comentariu![/quote]
da mai bine ca ai tu comentarii istete!
toi avem voie sa avem pareri proprii, sa ne exprimam, dar civilizat dar si sa respectam parerile celorlalti |
|
| Sus |
|
 |
Privillege
Data înscrierii: 03/Feb/2007 Mesaje: 937
|
Trimis: Duminică, 13 Mai 2007, 3:35 pm Titlul subiectului: Re: Manoliu la puscarie!!! |
|
E bine ca ai si tu ceva pt care sa multumesti lui dumnezeu....Ce meschin si penibil suna![/quote]
Draguta, tu ar trebui sa te abti cu orice fel de comentariu! |
|
| Sus |
|
 |
roxana
Veteran
Data înscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 1722 Locație: bucuresti
|
Trimis: Duminică, 13 Mai 2007, 7:45 am Titlul subiectului: Re: Manoliu la puscarie!!! |
|
| Privillege a scris: |
| dorin braneanu a scris: |
| Daca tot ati inceput cu demiterea presedintelui televiziunii,si daca tot vreti sa faceti ceva in tara romaneasca,incepeti cu acest Dan Manoliu,care ar trebui anchetat si bagat la puscarie.Furaciunile si aranjamentele lui de la Callatis,aranjamentele si furaciunile lui de la Eurovision,faptul ca i-a creat fiica-sii o emisiune cu raiting 0 pe bani publici,e un semnal de alarma.Todomondo este inexistent ca si muzica.Manoliu la puscarie!!! |
Mai bine nu se putea formula......Ii multumesc lui D-zeu ca nu ne-am calificat in finala de anul viitor din Serbia. Poate asa isi da lumea aceea, asa zisa mondena, a televiziunii romane seama ce au putut trimite si promova la Eurovisionul de anul acesta. |
E bine ca ai si tu ceva pt care sa multumesti lui dumnezeu....Ce meschin si penibil suna! |
|
| Sus |
|
 |
Privillege
Data înscrierii: 03/Feb/2007 Mesaje: 937
|
Trimis: Duminică, 13 Mai 2007, 4:39 am Titlul subiectului: Re: Manoliu la puscarie!!! |
|
| dorin braneanu a scris: |
| Daca tot ati inceput cu demiterea presedintelui televiziunii,si daca tot vreti sa faceti ceva in tara romaneasca,incepeti cu acest Dan Manoliu,care ar trebui anchetat si bagat la puscarie.Furaciunile si aranjamentele lui de la Callatis,aranjamentele si furaciunile lui de la Eurovision,faptul ca i-a creat fiica-sii o emisiune cu raiting 0 pe bani publici,e un semnal de alarma.Todomondo este inexistent ca si muzica.Manoliu la puscarie!!! |
Mai bine nu se putea formula......Ii multumesc lui D-zeu ca nu ne-am calificat in finala de anul viitor din Serbia. Poate asa isi da lumea aceea, asa zisa mondena, a televiziunii romane seama ce au putut trimite si promova la Eurovisionul de anul acesta. |
|
| Sus |
|
 |
dorin braneanu
Data înscrierii: 13/Mai/2007 Mesaje: 16
|
Trimis: Duminică, 13 Mai 2007, 3:47 am Titlul subiectului: Manoliu la puscarie!!! |
|
Daca tot ati inceput cu demiterea presedintelui televiziunii,si daca tot vreti sa faceti ceva in tara romaneasca,incepeti cu acest Dan Manoliu,care ar trebui anchetat si bagat la puscarie.Furaciunile si aranjamentele lui de la Callatis,aranjamentele si furaciunile lui de la Eurovision,faptul ca i-a creat fiica-sii o emisiune cu raiting 0 pe bani publici,e un semnal de alarma.Todomondo este inexistent ca si muzica.Manoliu la puscarie!!! |
|
| Sus |
|
 |
sailorlove_cristalo_del_c
Data înscrierii: 15/Mar/2007 Mesaje: 27
|
Trimis: Sâmbătă, 07 Aprilie 2007, 10:58 pm Titlul subiectului: |
|
vai nici nu am stiut k mai sunt fani sailor moon pe aici.dak vreti sa discutati cu mine pe aceasta tema acesta e id meu de pe forum.pupici |
|
| Sus |
|
 |
mishulica
Veteran
Data înscrierii: 31/Ian/2007 Mesaje: 2533
|
|
| Sus |
|
 |
ariana_34
Veteran
Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 6961
|
Trimis: Luni, 12 Martie 2007, 3:16 pm Titlul subiectului: |
|
mai dragilor, ce va veni cu astea?ba desene animate, ba quelle...influentele eclipsei totale de luna de acum o saptamana?? |
|
| Sus |
|
 |
DeeDee
Veteran
Data înscrierii: 03/Feb/2007 Mesaje: 1575 Locație: cu TodoMondo!
|
Trimis: Luni, 12 Martie 2007, 3:13 pm Titlul subiectului: |
|
da. e un anime japonez. n-ai mai auzit?  |
|
| Sus |
|
 |
mishulica
Veteran
Data înscrierii: 31/Ian/2007 Mesaje: 2533
|
|
| Sus |
|
 |
DeeDee
Veteran
Data înscrierii: 03/Feb/2007 Mesaje: 1575 Locație: cu TodoMondo!
|
Trimis: Luni, 12 Martie 2007, 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
si mie mi-ar placea sa mai fie sailor moon  |
|
| Sus |
|
 |
roxana
Veteran
Data înscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 1722 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
cleopatra
Veteran
Data înscrierii: 29/Ian/2007 Mesaje: 1304 Locație: israel
|
|
| Sus |
|
 |
crafaelo
Veteran
Data înscrierii: 31/Ian/2007 Mesaje: 4504 Locație: rasnov
|
|
| Sus |
|
 |
seether
Veteran
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 1015 Locație: http://www.monden.info
|
|
| Sus |
|
 |
clau_blondina
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 260
|
Trimis: Duminică, 11 Martie 2007, 3:03 pm Titlul subiectului: |
|
nu am stiut k mai sunt fani sailor moon  |
|
| Sus |
|
 |
seether
Veteran
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 1015 Locație: http://www.monden.info
|
|
| Sus |
|
 |
clau_blondina
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 260
|
Trimis: Duminică, 11 Martie 2007, 1:17 pm Titlul subiectului: |
|
mersi mult.am scris deja multumesc
 |
|
| Sus |
|
 |
Julie21
Veteran
Data înscrierii: 29/Ian/2007 Mesaje: 1613 Locație: romania
|
Trimis: Duminică, 11 Martie 2007, 1:15 pm Titlul subiectului: |
|
| clau_blondina a scris: |
si de unde pot afla adresa moderatorului?spunemi dak stii te rog frumos  |
pai e nenea ala cu eurovision_tvr, dai clik pe numele lui si dupaia te duce in profil si dai mesaj privat de acolo. |
|
| Sus |
|
 |
|