|
|
|
clau_blondina
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 260
|
Trimis: Duminică, 11 Martie 2007, 1:10 pm Titlul subiectului: |
|
si de unde pot afla adresa moderatorului?spunemi dak stii te rog frumos  |
|
| Sus |
|
 |
Julie21
Veteran
Data înscrierii: 29/Ian/2007 Mesaje: 1613 Locație: romania
|
|
| Sus |
|
 |
clau_blondina
|
Trimis: Duminică, 11 Martie 2007, 1:06 pm Titlul subiectului: |
|
buna.as avea o rugaminte,catre moderatori.as dori sa fac o petitie in leg cu introducerea unui serial pe tvr.acel serial este sailor moon .va rog frumos dak puteti sa faceti ceva ,vas fi recunoscatoare.regret dak am incurcat pe cineva la msj.stiu k nu este sb potrivit da nu am avut unde scrie.va rog sa luati in considerare msj meu.imi cer sc fata de cei de pe forum,dar sunt destul de multi fani sailor moon care ar dori sa mai vada o data seria.va rog frumos.  |
|
| Sus |
|
 |
Julie21
Veteran
Data înscrierii: 29/Ian/2007 Mesaje: 1613 Locație: romania
|
Trimis: Duminică, 11 Martie 2007, 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
| clau_blondina a scris: |
buna am o rugaminte unde ar trebui sa merg pt a face o petitie pe forum?spunetimi va rog  |
adica? pentru ce? |
|
| Sus |
|
 |
clau_blondina
|
Trimis: Duminică, 11 Martie 2007, 12:52 pm Titlul subiectului: |
|
buna am o rugaminte unde ar trebui sa merg pt a face o petitie pe forum?spunetimi va rog  |
|
| Sus |
|
 |
absint
Data înscrierii: 04/Feb/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: Vineri, 09 Februarie 2007, 1:48 pm Titlul subiectului: |
|
| imogena a scris: |
| in fiecare an suntem obligati sa votam niste piese care nu au nici o sansa sa castige! credeam ca toata lumea vrea ca Romania sa iasa pe primul loc dar vad ca organizatorii nu au aceeasi dorinta....de ce nu procedam ca in alti tari??sa alegem intai solistul (vad ca multa lume plange dupa andra) si apoi sa ii compuna toti piese din care sa o votam pe cea mai buna? si fiecare piesa sa vina de la inceput cu show-ul ei ..ca sa nu ne trezim cu surprize acolo...nu inteleg de ce artistii lasa show-ul sa fie realizat de catre organizatori... |
Sa sti ca ai dreptate. De fiecare data traim cu speranta sa ajungem cat mai sus in clasamentul eurovisionului, dar cand vine vorba sa ascultam ce s-a selctionat ...ramanem cu o spranceana ridicata. Piesele ce au ramas acum in finala cu siguranta nu-s de locul 1. Nu sunt si basta!
Eu vad lucrurile asa: 1.Exista melodii de suflet, frumoase (pt un festival gen Callastis, Mamaia) ce prind la cei mai sentimentalisti, dar nu sunt suficient de puternice: Ionut Ungureanu, Tibi Scobiola, Nico
2. Exista piese country ce habar n-am ce cauta la eurovision, sincer. Country-ul e pt americani. Cine danseaza country in Europa???? Nu spun ca melodiile nu-s ..hmm dragute, dar sorry nu-s de esc.
3. Melodii de umplutura: Wassaby, Trupa 20 ( )
4. Melodii compuse dupa betie: Locomondo. Imi cer scuze fanilor, pentru ca si mie imi place piesa asta, dar asa cum am mai zis, daca as fi la o bauta poate as canta si eu cu paharul cat mai sus, dupa care a doua zi m-ar durea capul. Zic melodie la 'bauta' pentru ca in afara de cei de la Alb&Negru..si poate exul de la Supermarket, restul n-au voce si basta. Si un om de pe strada poate canta asemenea... (plus ca seamana putin cu loituma aceea si n-as vrea sa se remarce originalitatea noastra)
5. Hmm... a mai ramas Marcel Pavel. Mai omul asta vad ca incearca si iar incearca. Se pare ca nu i-a fost suficient. Piesa e draguta, dar un pic prea de ritmul anului 2000-2001 cand arabeii erau la moda cu lalalalalaiturile. Plus ca prezenta scenica...mda.
Se pare ca azi is carcotas, dar chiar imi pun intrebarea cu cine votez.
Oscilez intre Time si Nu pot sa uit.
Voi cucine votati? |
|
| Sus |
|
 |
imogena
Data înscrierii: 09/Feb/2007 Mesaje: 14
|
Trimis: Vineri, 09 Februarie 2007, 1:28 pm Titlul subiectului: |
|
in fiecare an suntem obligati sa votam niste piese care nu au nici o sansa sa castige! credeam ca toata lumea vrea ca Romania sa iasa pe primul loc dar vad ca organizatorii nu au aceeasi dorinta....de ce nu procedam ca in alti tari??sa alegem intai solistul (vad ca multa lume plange dupa andra) si apoi sa ii compuna toti piese din care sa o votam pe cea mai buna? si fiecare piesa sa vina de la inceput cu show-ul ei ..ca sa nu ne trezim cu surprize acolo...nu inteleg de ce artistii lasa show-ul sa fie realizat de catre organizatori... |
|
| Sus |
|
 |
clau_blondina
|
Trimis: Vineri, 09 Februarie 2007, 11:00 am Titlul subiectului: |
|
dima bilan da pesimist mai esti.asa slabute sunt melodiile dupa paerea ta?stiu k simlpu si andra era solutia da treceti peste asta.  |
|
| Sus |
|
 |
clau_blondina
|
Trimis: Vineri, 09 Februarie 2007, 10:58 am Titlul subiectului: |
|
mai dima bilan da stiu k ai fost inspirat cand tiai ales id.si ce zici mai mere de o reprezentare a rusiei la eurovision 2007? |
|
| Sus |
|
 |
vlad
Data înscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 109 Locație: alba iulia
|
Trimis: Vineri, 09 Februarie 2007, 9:12 am Titlul subiectului: |
|
| oanazuzu a scris: |
| Dima.bilan, tizul tau sau cel de la care te-ai inspirat pt nikul acesta a avut o melodie superba anul trecut!!De ce zici ca melodiile care sunt acum in finala nu vor lua nici locul 10!?!? Nu generaliza deoarece o melodie merita si asta este 'European a beautiful sin 'de la Desperado!!! |
habar nu ai ce vorbesti.... |
|
| Sus |
|
 |
clau_blondina
|
Trimis: Vineri, 09 Februarie 2007, 8:59 am Titlul subiectului: |
|
am ascultat toate melodiile din finala si iata carei parerea mea:in primul rand melodia celor de la locomodo mise pare o declaratie de dragoste facute in vreo 5 limbi si atat,la scobiola imi place doar refrenul,iar singurele care au stofa de eurovision sunt desperado ,marcel ,pavel, si ionut.in concluzie batalia se va da intre ionut si desperado.oricum ionut merita sa castige melodia lui are stofa de eurovision.mai ascultati o data melodiile si apoi trageti concluziile.oricum astai doar o parere  fara suparare |
|
| Sus |
|
 |
clau_blondina
|
Trimis: Vineri, 09 Februarie 2007, 8:28 am Titlul subiectului: |
|
in finala trimitem pe ionut sau pe pavel desigur  |
|
| Sus |
|
 |
euromusic
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 241
|
Trimis: Vineri, 09 Februarie 2007, 12:00 am Titlul subiectului: |
|
Melodia Paulei Seling
Eu i-am spus Don't Let Anybody ... live de la Maruta
Descarca Melodie
Mie mi se pare super tare |
|
| Sus |
|
 |
oanazuzu
Data înscrierii: 01/Feb/2007 Mesaje: 434
|
Trimis: Joi, 08 Februarie 2007, 11:38 pm Titlul subiectului: |
|
Dima.bilan, tizul tau sau cel de la care te-ai inspirat pt nikul acesta a avut o melodie superba anul trecut!!De ce zici ca melodiile care sunt acum in finala nu vor lua nici locul 10!?!? Nu generaliza deoarece o melodie merita si asta este 'European a beautiful sin 'de la Desperado!!! |
|
| Sus |
|
 |
dima.bilan
Data înscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 128
|
Trimis: Joi, 08 Februarie 2007, 11:35 pm Titlul subiectului: |
|
crek finala o sa fie una destul de slabutza..adik nu st melodii cu adevarat superbe...kre sa zici k ar face ceva BUN la helsinki..nu stiu dak q vreuna din melodiile ramase vom lua si noi macar un loc 10  ...parerea mea.  .... |
|
| Sus |
|
 |
Ada
Data înscrierii: 03/Feb/2007 Mesaje: 178
|
Trimis: Joi, 08 Februarie 2007, 11:17 pm Titlul subiectului: |
|
| Tralala a scris: |
| Da, Doamne, sa iasa European A Beautiful Sin!! |
pe Chico l-au eliminat din sextet?
pacat ....
P.S eroare, acuma l-am vazut  |
|
| Sus |
|
 |
Tralala
Data înscrierii: 03/Feb/2007 Mesaje: 280
|
Trimis: Joi, 08 Februarie 2007, 11:04 pm Titlul subiectului: |
|
Da, Doamne, sa iasa European A Beautiful Sin!! |
|
| Sus |
|
 |
DeeDee
Veteran
Data înscrierii: 03/Feb/2007 Mesaje: 1575 Locație: cu TodoMondo!
|
Trimis: Joi, 08 Februarie 2007, 11:02 pm Titlul subiectului: |
|
bineinteles... o fi chestie si de gusturi
oricum, ii incurajez pe toti care tin cu cate cineva, sa tina si dupa finala, indiferent de rezultate  eu sigur asa voi face |
|
| Sus |
|
 |
theo
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 319
|
Trimis: Joi, 08 Februarie 2007, 11:01 pm Titlul subiectului: |
|
ai dreptate, Dee... dar Locomondo raman in suflet totusi...  |
|
| Sus |
|
 |
DeeDee
Veteran
Data înscrierii: 03/Feb/2007 Mesaje: 1575 Locație: cu TodoMondo!
|
|
| Sus |
|
 |
|