FAQ
   Căutare
   Membri
   Grupuri
   Înregistrare
   Mesaje private
   Autentificare
   Cine este conectat
Autentificare

Autentifică-mă automat la fiecare vizită

Info - TVR

RSS
Comentarii    Forum
finala
» FORUM TVR / EUROVISION 2007
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecteAcest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje
 Autor

Data înscrierii: 05/Feb/2007

Trimis: Duminică, 11 Martie 2007, 1:10 pm    Titlul subiectului:
Răspunde cu citat (quote)

si de unde pot afla adresa moderatorului?spunemi dak stii te rog frumos Very Happy
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Julie21
Veteran

Data înscrierii: 29/Ian/2007
Locație: romania
Trimis: Duminică, 11 Martie 2007, 1:08 pm    Titlul subiectului:

clau_blondina a scris:
buna.as avea o rugaminte,catre moderatori.as dori sa fac o petitie in leg cu introducerea unui serial pe tvr.acel serial este sailor moon .va rog frumos dak puteti sa faceti ceva ,vas fi recunoscatoare.regret dak am incurcat pe cineva la msj.stiu k nu este sb potrivit da nu am avut unde scrie.va rog sa luati in considerare msj meu.imi cer sc fata de cei de pe forum,dar sunt destul de multi fani sailor moon care ar dori sa mai vada o data seria.va rog frumos. Very Happy

Laughing Laughing Laughing Laughing ! pai trebuia sa trimiti un mesaj privat la moderator...sailor moon si eurovisionu' looooooooooooooool
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
clau_blondina

Trimis: Duminică, 11 Martie 2007, 1:06 pm    Titlul subiectului:

buna.as avea o rugaminte,catre moderatori.as dori sa fac o petitie in leg cu introducerea unui serial pe tvr.acel serial este sailor moon .va rog frumos dak puteti sa faceti ceva ,vas fi recunoscatoare.regret dak am incurcat pe cineva la msj.stiu k nu este sb potrivit da nu am avut unde scrie.va rog sa luati in considerare msj meu.imi cer sc fata de cei de pe forum,dar sunt destul de multi fani sailor moon care ar dori sa mai vada o data seria.va rog frumos. Very Happy
 Sus
Julie21
Veteran

Data înscrierii: 29/Ian/2007
Locație: romania
Trimis: Duminică, 11 Martie 2007, 1:02 pm    Titlul subiectului:

clau_blondina a scris:
buna am o rugaminte unde ar trebui sa merg pt a face o petitie pe forum?spunetimi va rog Very Happy

adica? pentru ce?
 Sus
clau_blondina

Trimis: Duminică, 11 Martie 2007, 12:52 pm    Titlul subiectului:

buna am o rugaminte unde ar trebui sa merg pt a face o petitie pe forum?spunetimi va rog Very Happy
 Sus
absint

Data înscrierii: 04/Feb/2007

Trimis: Vineri, 09 Februarie 2007, 1:48 pm    Titlul subiectului:

imogena a scris:
in fiecare an suntem obligati sa votam niste piese care nu au nici o sansa sa castige! credeam ca toata lumea vrea ca Romania sa iasa pe primul loc dar vad ca organizatorii nu au aceeasi dorinta....de ce nu procedam ca in alti tari??sa alegem intai solistul (vad ca multa lume plange dupa andra) si apoi sa ii compuna toti piese din care sa o votam pe cea mai buna? si fiecare piesa sa vina de la inceput cu show-ul ei ..ca sa nu ne trezim cu surprize acolo...nu inteleg de ce artistii lasa show-ul sa fie realizat de catre organizatori...

Sa sti ca ai dreptate. De fiecare data traim cu speranta sa ajungem cat mai sus in clasamentul eurovisionului, dar cand vine vorba sa ascultam ce s-a selctionat ...ramanem cu o spranceana ridicata. Piesele ce au ramas acum in finala cu siguranta nu-s de locul 1. Nu sunt si basta!
Eu vad lucrurile asa: 1.Exista melodii de suflet, frumoase (pt un festival gen Callastis, Mamaia) ce prind la cei mai sentimentalisti, dar nu sunt suficient de puternice: Ionut Ungureanu, Tibi Scobiola, Nico
2. Exista piese country ce habar n-am ce cauta la eurovision, sincer. Country-ul e pt americani. Cine danseaza country in Europa???? Nu spun ca melodiile nu-s ..hmm dragute, dar sorry nu-s de esc.
3. Melodii de umplutura: Wassaby, Trupa 20 ( Shocked )
4. Melodii compuse dupa betie: Locomondo. Imi cer scuze fanilor, pentru ca si mie imi place piesa asta, dar asa cum am mai zis, daca as fi la o bauta poate as canta si eu cu paharul cat mai sus, dupa care a doua zi m-ar durea capul. Zic melodie la 'bauta' pentru ca in afara de cei de la Alb&Negru..si poate exul de la Supermarket, restul n-au voce si basta. Si un om de pe strada poate canta asemenea... (plus ca seamana putin cu loituma aceea si n-as vrea sa se remarce originalitatea noastra)
5. Hmm... a mai ramas Marcel Pavel. Mai omul asta vad ca incearca si iar incearca. Se pare ca nu i-a fost suficient. Piesa e draguta, dar un pic prea de ritmul anului 2000-2001 cand arabeii erau la moda cu lalalalalaiturile. Plus ca prezenta scenica...mda.
Se pare ca azi is carcotas, dar chiar imi pun intrebarea cu cine votez.
Oscilez intre Time si Nu pot sa uit.
Voi cucine votati?
 Sus
imogena

Data înscrierii: 09/Feb/2007

Trimis: Vineri, 09 Februarie 2007, 1:28 pm    Titlul subiectului:

in fiecare an suntem obligati sa votam niste piese care nu au nici o sansa sa castige! credeam ca toata lumea vrea ca Romania sa iasa pe primul loc dar vad ca organizatorii nu au aceeasi dorinta....de ce nu procedam ca in alti tari??sa alegem intai solistul (vad ca multa lume plange dupa andra) si apoi sa ii compuna toti piese din care sa o votam pe cea mai buna? si fiecare piesa sa vina de la inceput cu show-ul ei ..ca sa nu ne trezim cu surprize acolo...nu inteleg de ce artistii lasa show-ul sa fie realizat de catre organizatori...
 Sus
clau_blondina

Trimis: Vineri, 09 Februarie 2007, 11:00 am    Titlul subiectului:

dima bilan da pesimist mai esti.asa slabute sunt melodiile dupa paerea ta?stiu k simlpu si andra era solutia da treceti peste asta. Very Happy
 Sus
clau_blondina

Trimis: Vineri, 09 Februarie 2007, 10:58 am    Titlul subiectului:

mai dima bilan da stiu k ai fost inspirat cand tiai ales id.si ce zici mai mere de o reprezentare a rusiei la eurovision 2007?
 Sus
vlad

Data înscrierii: 27/Ian/2007
Locație: alba iulia
Trimis: Vineri, 09 Februarie 2007, 9:12 am    Titlul subiectului:

oanazuzu a scris:
Dima.bilan, tizul tau sau cel de la care te-ai inspirat pt nikul acesta a avut o melodie superba anul trecut!!De ce zici ca melodiile care sunt acum in finala nu vor lua nici locul 10!?!? Nu generaliza deoarece o melodie merita si asta este 'European a beautiful sin 'de la Desperado!!!

habar nu ai ce vorbesti....
 Sus
clau_blondina

Trimis: Vineri, 09 Februarie 2007, 8:59 am    Titlul subiectului:

am ascultat toate melodiile din finala si iata carei parerea mea:in primul rand melodia celor de la locomodo mise pare o declaratie de dragoste facute in vreo 5 limbi si atat,la scobiola imi place doar refrenul,iar singurele care au stofa de eurovision sunt desperado ,marcel ,pavel, si ionut.in concluzie batalia se va da intre ionut si desperado.oricum ionut merita sa castige melodia lui are stofa de eurovision.mai ascultati o data melodiile si apoi trageti concluziile.oricum astai doar o parere Very Happy fara suparare
 Sus
clau_blondina

Trimis: Vineri, 09 Februarie 2007, 8:28 am    Titlul subiectului:

in finala trimitem pe ionut sau pe pavel desigur Very Happy
 Sus
euromusic

Data înscrierii: 26/Ian/2007

Trimis: Vineri, 09 Februarie 2007, 12:00 am    Titlul subiectului:

Melodia Paulei Seling

Eu i-am spus Don't Let Anybody ... live de la Maruta

Descarca Melodie

Mie mi se pare super tare
 Sus
oanazuzu

Data înscrierii: 01/Feb/2007

Trimis: Joi, 08 Februarie 2007, 11:38 pm    Titlul subiectului:

Dima.bilan, tizul tau sau cel de la care te-ai inspirat pt nikul acesta a avut o melodie superba anul trecut!!De ce zici ca melodiile care sunt acum in finala nu vor lua nici locul 10!?!? Nu generaliza deoarece o melodie merita si asta este 'European a beautiful sin 'de la Desperado!!!
 Sus
dima.bilan

Data înscrierii: 27/Ian/2007

Trimis: Joi, 08 Februarie 2007, 11:35 pm    Titlul subiectului:

crek finala o sa fie una destul de slabutza..adik nu st melodii cu adevarat superbe...kre sa zici k ar face ceva BUN la helsinki..nu stiu dak q vreuna din melodiile ramase vom lua si noi macar un loc 10 Crying or Very sad ...parerea mea. Rolling Eyes ....
 Sus
Ada

Data înscrierii: 03/Feb/2007

Trimis: Joi, 08 Februarie 2007, 11:17 pm    Titlul subiectului:

Tralala a scris:
Da, Doamne, sa iasa European A Beautiful Sin!!

pe Chico l-au eliminat din sextet?
pacat ....

P.S eroare, acuma l-am vazut Embarassed
 Sus
Tralala

Trimis: Joi, 08 Februarie 2007, 11:04 pm    Titlul subiectului:

Da, Doamne, sa iasa European A Beautiful Sin!!
 Sus
DeeDee
Veteran

Locație: cu TodoMondo!
Trimis: Joi, 08 Februarie 2007, 11:02 pm    Titlul subiectului:

bineinteles... o fi chestie si de gusturi Rolling Eyes

oricum, ii incurajez pe toti care tin cu cate cineva, sa tina si dupa finala, indiferent de rezultate Wink eu sigur asa voi face
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
theo

Data înscrierii: 26/Ian/2007

Trimis: Joi, 08 Februarie 2007, 11:01 pm    Titlul subiectului:

ai dreptate, Dee... dar Locomondo raman in suflet totusi... Smile
 Sus
DeeDee
Veteran

Locație: cu TodoMondo!
Trimis: Joi, 08 Februarie 2007, 11:00 pm    Titlul subiectului:

theo a scris:
mario, ai o semnatura frumoasa... succes, chiar daca eu sunt un fan Locomondo... Fie ca cel mai bun sa castige! Laughing

sunt de acord. nu mi-ar fi rusine nici cu desperado Wink
 Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
    Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecteAcest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje
Pagina 3 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Harta site   Contact    Copyright © 2007TVR   Termeni si conditii   Organizatie   Date tehnice   Achizitii publice

[ Administrator ] [ Moderator ]
Cei mai mulți utilizatori conectați au fost 387 la data de Sâmbătă, 10 Februarie 2007, 11:10 pm