|
|
|
monique
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Luni, 05 Februarie 2007, 6:05 pm Titlul subiectului: |
|
| Senseless a scris: |
) Deci pe voi va freaca acum de bani ? Banii sunt ai TVR-ului dragilor. Ei nu aveau de unde sa stie ca avem piese invalide in concurs, si nu mi se pare normal sa plateasca pentru ignoranta si imprudenta altora.
Trebuie sa recunosc ca Dracula, my love era o piesa buna, cu 2 voci bune si preferata mea ca avea tot ce-i trebuia, dar cand am realizat ca piesa am mai auzit`o undeva, m-a ros pana am gasit ) la un prieten de-al meu fan Simplu, adik respira pentru ei. Eh, tough luck pt el! Dar decat sa ajungem la Helsink sa ne facem de cacao, sa aruncam pe fereasta munca unui staff intreg, pe langa cei 6 (Simplu+Andra) nu prea se merita. Ganditi-va 3 luni de promovare, pregatiri, aparitii in presa, in tari straine si cand e Marea Finala Eurovision descalifica Romania pentru nerespectarea regulamentului. Acolo nu merge cu pile si spaga dragilor. Asa ca decat sa pierdem pentru ce o muncit Mihai anul trecut si anume dreptul de a intra in finala direct, macar daca nu aducem Eurovisionul la Bucuresti in 2008 sa pastram locul castigat de Mihai si cu un an inainte de Luminita si Sistem. |
oricum o sa pierdem ce au castigat Luminita si Mihai pentru ca piesele ramase in concurs sunt destul de slabe...daca printr-o minune vom lua un punctaj bun la eurovision asta va fi datorita faptului ca ne-am integrat in uniunea europeana |
|
| Sus |
|
 |
Tara
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: Luni, 05 Februarie 2007, 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
CRBL la -beep- acum vorbeste |
|
| Sus |
|
 |
imaginelife99
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Luni, 05 Februarie 2007, 5:57 pm Titlul subiectului: |
|
| monique a scris: |
lasati fratilor ca oricum romania nu o sa se mai califice la eurovisionul de anul viitor si nu o sa mai aiba ocazia sa caute nod in papura pentru toate melodiile bune...sper din tot sufletul ca romania sa iasa anul asta pe ultimul loc...sunt romanca dar acum mi-e rusine de asta  |
si mie |
|
| Sus |
|
 |
monique
|
Trimis: Luni, 05 Februarie 2007, 5:56 pm Titlul subiectului: |
|
lasati fratilor ca oricum romania nu o sa se mai califice la eurovisionul de anul viitor si nu o sa mai aiba ocazia sa caute nod in papura pentru toate melodiile bune...sper din tot sufletul ca romania sa iasa anul asta pe ultimul loc, desi ma doare sa spun asta...sunt romanca dar acum mi-e rusine de asta 
Ultima modificare efectuată de către monique la Luni, 05 Februarie 2007, 8:40 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
Tara
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 15
|
Trimis: Luni, 05 Februarie 2007, 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
Era de asteptat sa o descalifice. Numai knd am vazut cine a fost in juriu....mda  Virgil Popescu, Andrei Kerestely si ,,altii'' care nu-l suporta pe Moga. Invidiosii naibii!!!!!!!! Oricum RAMANE CEA MAI FRUMOASA PIESA!!! |
|
| Sus |
|
 |
andraandra
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Luni, 05 Februarie 2007, 5:52 pm Titlul subiectului: |
|
Oricum e clar cati se vor mai uita la eurovision...si cati vor mai vota.........las k o sa mearga marcel pavel la helsinki cu o copie dupa "tornero".........asta e...... |
|
| Sus |
|
 |
Senseless
Data înscrierii: 04/Feb/2007 Mesaje: 51
|
Trimis: Luni, 05 Februarie 2007, 5:52 pm Titlul subiectului: |
|
 ) Deci pe voi va freaca acum de bani ? Banii sunt ai TVR-ului dragilor. Ei nu aveau de unde sa stie ca avem piese invalide in concurs, si nu mi se pare normal sa plateasca pentru ignoranta si imprudenta altora.
Trebuie sa recunosc ca Dracula, my love era o piesa buna, cu 2 voci bune si preferata mea ca avea tot ce-i trebuia, dar cand am realizat ca piesa am mai auzit`o undeva, m-a ros pana am gasit  ) la un prieten de-al meu fan Simplu, adik respira pentru ei. Eh, tough luck pt el! Dar decat sa ajungem la Helsink sa ne facem de cacao, sa aruncam pe fereasta munca unui staff intreg, pe langa cei 6 (Simplu+Andra) nu prea se merita. Ganditi-va 3 luni de promovare, pregatiri, aparitii in presa, in tari straine si cand e Marea Finala Eurovision descalifica Romania pentru nerespectarea regulamentului. Acolo nu merge cu pile si spaga dragilor. Asa ca decat sa pierdem pentru ce o muncit Mihai anul trecut si anume dreptul de a intra in finala direct, macar daca nu aducem Eurovisionul la Bucuresti in 2008 sa pastram locul castigat de Mihai si cu un an inainte de Luminita si Sistem. |
|
| Sus |
|
 |
imaginelife99
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Luni, 05 Februarie 2007, 5:51 pm Titlul subiectului: |
|
eu zic ca cel mai recomandat e nici sa nu ne mai uitam la tv la eurovision |
|
| Sus |
|
 |
baby_july000
Data înscrierii: 01/Feb/2007 Mesaje: 104 Locație: SiBiU
|
Trimis: Luni, 05 Februarie 2007, 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
imi pare rau...chiar imi pare rau de ROMANIA!!! fara piesa asta o sa fim pe locul ......ultimul sau hai penultimul la EUROVISION..nimeni nu putea face un show mai k loomea,voci mai bune si sa ramanem cu o impresie mai boona in europa DECAT andra&dracula duceti-va cu comunistii de la LOCOMONDO cu batranii ,uratii si expiratii aia...sa vedem unde ajungem chiar nu o sa ma mai uit anul asta la eurovision pentru ce???sa ma plictisesc...sa nu vad un show bun ceva dansant si energic sa stau sa adorm pe melodii??? nuuu
oricum raman cu asta :GO SIMPLU,GO ANDRA,GO MOGA!!!DRACULA THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
ecatalina
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 426
|
Trimis: Luni, 05 Februarie 2007, 5:47 pm Titlul subiectului: |
|
| lv&peace a scris: |
| igorR a scris: |
| ba nu eu zik ca toti care tinem cu DRACULA sa votam cu trupa veche.. ca e cea mai prosta din concurs asa nu mai iese locco mondo |
Mai stii? poate iese trupa veche si fara sa votam noi, la cate smecherii se fac nu m-ar mira, atatea eforturi sa mergem cu o piesa reusita ca pana la urma sa nu avem de unde alege, fanii dracula my love ce voteaza sambata? |
TRUPA VECHE!!! ASA AR FI CEL MAI INDICAT!!!! |
|
| Sus |
|
 |
mickydutza
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Luni, 05 Februarie 2007, 5:45 pm Titlul subiectului: andra&simplu-dracula |
|
deci asha ceva nu se poate!!! era printre cele mai frumoase melodii! trebuie sa facem ceva! o sa ne facem de ras cu melodiile astea! cred k vor sa nu castigam !!!  |
|
| Sus |
|
 |
ATB
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 40
|
Trimis: Luni, 05 Februarie 2007, 5:45 pm Titlul subiectului: |
|
Anul trecut, au lasat piesa "Jokero" -Akcent in finala! Desi era o piesa deja promovata! Si nu numai in Romania! Deci nu era special pt. Eurovision acea piesa! Iar pe cei de la Simplu ii descalifica pt. ca au cantat un refren din "DRACULA" in 2005, sau ceva de genu' ! RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE!!! NEMERNICILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ultima modificare efectuată de către ATB la Luni, 05 Februarie 2007, 5:46 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
ATB
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 40
|
Trimis: Luni, 05 Februarie 2007, 5:44 pm Titlul subiectului: |
|
Anul trecut, au lasat piesa "Jokero" -Akcent in finala! Desi era o piesa deja promovata! Si nu numai in Romania! Deci nu era special pt. Eurovision acea piesa! Iar pe cei de la Simplu ii descalifica pt. ca au cantat un refren din "DRACULA" in 2005, sau ceva de genu' ! RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE!!! NEMERNICILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
anmira
Veteran
Data înscrierii: 31/Ian/2007 Mesaje: 1776
|
Trimis: Luni, 05 Februarie 2007, 5:43 pm Titlul subiectului: |
|
| LoveMe a scris: |
Dar vai...este incredibil...dar vai ce avem aici...Audi aseis:)
dar vai... |
Bate-voi pastorul si se imprastia turma! |
|
| Sus |
|
 |
LoveMe
Data înscrierii: 03/Dec/2006 Mesaje: 696 Locație: Q level
|
Trimis: Luni, 05 Februarie 2007, 5:42 pm Titlul subiectului: |
|
Dar vai...este incredibil...dar vai ce avem aici...Audi aseis:)
dar vai...  |
|
| Sus |
|
 |
WarAngel
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Luni, 05 Februarie 2007, 5:40 pm Titlul subiectului: INCREDIBIL! |
|
|
|
| Sus |
|
 |
monique
|
Trimis: Luni, 05 Februarie 2007, 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
este cea mai mare magarie facuta la selectiile de la eurovision pana acum!!!! nu neaprat ca au scos piesa, ci e grav ca au scos-o abia in faza asta a concursului, plus ca excluderea e interpretabila...parerea mea e ca a fost rea vointa. De acum incolo nici macar nu merita sa ne mai uitam la eurovision, nu numai sa nu mai votam..pacat... 
Ultima modificare efectuată de către monique la Luni, 05 Februarie 2007, 8:38 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
Roucsi
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 3
|
|
| Sus |
|
 |
unyk
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 2
|
|
| Sus |
|
 |
lv&peace
Data înscrierii: 04/Feb/2007 Mesaje: 14 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Luni, 05 Februarie 2007, 5:24 pm Titlul subiectului: |
|
| igorR a scris: |
| ba nu eu zik ca toti care tinem cu DRACULA sa votam cu trupa veche.. ca e cea mai prosta din concurs asa nu mai iese locco mondo |
Mai stii? poate iese trupa veche si fara sa votam noi, la cate smecherii se fac nu m-ar mira, atatea eforturi sa mergem cu o piesa reusita ca pana la urma sa nu avem de unde alege, fanii dracula my love ce voteaza sambata? |
|
| Sus |
|
 |
|